Steigerbouwers gezocht?

Net zoals metselaars en timmermannen zijn steigerbouwers onmisbaar in de bouw. Steigerbouw is fysiek zwaar werk en vraagt om de nodige vakkennis en ervaring. Ben jij op zoek naar ervaren steigerbouwers voor één van jouw bouw- of verbouwprojecten? Dan ben je bij JJM Personeel aan het juiste adres!

Steigerbouwers gezocht voor nieuwbouw- en renovatieprojecten

Een steiger, bij sommigen beter bekend als een “bouwsteiger” of een “stelling”, is een tijdelijke constructie die wordt opgesteld tijdens bouw- of onderhoudswerken. Steigerbouw is bedoeld om te kunnen bouwen en/of herstellen op plaatsen die niet of moeilijk bereikbaar zijn vanaf de grond. Bij nieuwbouwprojecten geldt dat de steiger samen met de constructie meegroeit. In het geval van onderhouds- of renovatiewerken wordt de steiger tot op een vooraf bepaalde hoogte gebouwd. De steigerbouwers van JJM Personeel zijn zowel gespecialiseerd in nieuwbouw- als in renovatieprojecten.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Gediplomeerde steigerbouwers gezocht

Degelijke steigerbouw is noodzakelijk voor de veiligheid van alle medewerkers. Enkel een steiger van hoogwaardige kwaliteit staat garant voor een veilige werkomgeving voor timmermannen, metselaars, gevelbekleders, etc. Daarom werken wij, van uitzendbureau JJM Personeel, uitsluitend met gediplomeerde steigerbouwers die als geen ander weten hoe ze de verschillende soorten steigers snel en safe kunnen monteren en demonteren.

Op zoek naar allround steigerbouwers?

De simpele definitie van een steigerbouwer is “iemand die steigers bouwt”. Maar een steigerbouwer doet veel meer dan dat. Een steigerbouw leest tekeningen en/of schetsen van een bepaald project en houdt rekening met de veiligheidsvoorschriften tijdens de opstelling van de ondersteunende constructie. Onze steigerbouwers staan in voor de verzorging van essentiële bouwapparatuur en -materialen. Ze zorgen ervoor dat schroefmachines, hijskranen, hamers, etc. zich steeds op een veilige plaats bevinden.

Steigerbouwers inhuren via JJM Personeel

Door een beroep te doen op uitzendbureau JJM Personeel voor het vinden van de juiste steigerbouwers voor jouw project geniet je van diverse, interessante voordelen. Je verliest zelf geen tijd aan de zoektocht naar gekwalificeerde medewerkers en je hoeft je geen zorgen te maken over personeelsadministratie. Ben jij op zoek naar professionele steigerbouwers voor een kort project van een paar weken of kijk jij uit naar deskundige steigerbouwers voor een langdurige samenwerking van minstens enkele jaren? Wij zoeken de juiste kandidaat!

Steigerbouwers voor alle soorten bouwprojecten

Of je nu op zoek bent naar leidinggevende steigerbouwers met een uitgebreide kennis van de meest gangbare bouwmaterialen of naar een werkkracht die gespecialiseerd is in het lezen van steigertekeningen voor een renovatieproject, wij hebben er de juiste steigerbouwer voor. Het spreekt vanzelf dat de veiligheid en de kwaliteit van de verschillende soorten steigers steeds vooropgesteld worden. Al onze steigerbouwers kunnen zich vlot uitdrukken in het Engels en/of Duits en beschikken over jarenlange, aantoonbare ervaring.

Tevreden opdrachtgevers