Het is niet bepaald een geheim dat de Nederlandse woningmarkt hinder ondervindt van het tekort aan werkkrachten in de bouw en afbouw. Zowel kleine als grote bouwprojecten lopen enorme vertragingen op door het gebrek aan professioneel bouwpersoneel. En dat leidt niet alleen tot lange wachttijden, maar ook tot financiële problemen. De uitdaging zit ‘m dus in het tijdig vinden van ervaren personeel. En dat bouwpersoneel vind je bij uitzendbureau JJM Personeel.

Gekwalificeerd personeel in de bouw en afbouw

Uitzendbureau JJM Personeel is gespecialiseerd in het aanleveren van uitzendkrachten met diverse expertises in de bouw en afbouw. Of het nu gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject, ons uitzendbureau zorgt voor de juiste arbeidskrachten. Bovendien profiteer jij, als projectleider, van verschillende aantrekkelijke voordelen door een beroep te doen op ons uitzendbureau voor jouw bouwpersoneel:

Bel: 073 6147738

De juiste vakman op de juiste plaats

Wij hebben zeer veel contacten in de bouw- en afbouwmarkt. Daarom is het voor ons een fluitje van een cent om jou snel de juiste persoon voor het uit te voeren werk te bezorgen. Heb jij een betontimmerman nodig of kijk je uit naar een steigerbouwer of een handsloper? Wij sturen jou de ervaren uitzendkrachten die jij nodig hebt!

bouw-uitzendbureau

Alle soorten vakmannen via een bouw uitzendbureau

Bouwprojecten zijn heel uiteenlopend. Voor het ene project heb je beduidend veel allround timmermannen nodig terwijl het andere project vraagt om specifieke vakmannen, zoals een betontimmerman of een handsloper bijvoorbeeld. JJM Personeel helpt jou bij jouw zoektocht naar:

  • Timmermannen: ben jij op zoek naar een veelzijdige timmerman die zich bezighoudt met allerlei timmerwerken of kijk jij specifiek uit naar een onderhouds- of betontimmerman of naar een houtbewerker? Bij ons ben je aan het juiste adres voor alle soorten timmerlieden.
  • Metselaars: van metselaars gespecialiseerd in regelmatige metselverbanden tot metselaars met een brede kennis van metselverbanden voor massieve muren, uitzendbureau JJM Personeel heeft de juiste metselaar voor elk bouwproject.
  • Steigerbouwers: onze steiger monteurs staan in voor de op- en afbouw van ondersteuningen voor alle soorten constructies. Ze bewaken de kwaliteit van deze ondersteunende constructies en ontfermen zich over de verzorging van alle benodigde apparatuur.
  • Handslopers: onze handslopers zijn gespecialiseerd in het slopen van diverse kleine en grote panden, in het strippen van alle soorten ruimtes en in de bijbehorende opruimwerkzaamheden. Uiteraard gebeurt dit steeds conform de wettelijke veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften.

Ideaal voor tijdelijk werk

Door beroep te doen op ons uitzendbureau kan je gebruikmaken van onze uitzendkrachten voor de door jou gewenste periode. Kom je handen te kort gedurende jouw hele bouwproject of is één van jouw timmermannen of steigerbouwers tijdelijk uitgevallen wegens ziekte? Wij zijn flexibel en sturen jou onze uitzendkrachten zolang jij ze nodig hebt.

Goede oplossing voor specifieke opdrachten

Wanneer je werkt met allround firma’s voor jouw bouwproject(en) sturen zij jou meestal ook allround bouwpersoneel. JJM Personeel daarentegen, is expert in het zoeken naar bouwpersoneel voor specifieke opdrachten. Denk hierbij aan een betontimmerman of een metselaar met jarenlange ervaring in een buitengewoon metselverband.

Uitzendkrachten zijn zeer gemotiveerd

Mensen die tewerkgesteld zijn als uitzendkracht zijn bijna altijd op zoek naar een vast dienstverband. Daarom zullen zij het beste van zichzelf geven om zo snel mogelijk een vast contract te krijgen.

Tijd om vast bouwpersoneel te zoeken

Voor het vast in dienst nemen van personeel in de bouw of afbouw mag je niet over één nacht ijs gaan. Door te werken met uitzendkrachten heb je de tijd om in alle rust op zoek te gaan naar vaste werknemers.