Vakgebieden

Wij brengen vakkrachten en opdrachtgevers samen in de bouw, afbouw en techniek! Dit doen we met onze recruiters, jobcoaches, accountmanagers en binnendienst. Dagelijks heeft het JJM team als doel onze opdrachtgevers en medewerkers blij te maken. Wij houden van eenvoud, komen afspraken na en werken snel maar wel zorgvuldig. Ervaar zelf onze aanpak.

Afbouw

Heb jij een groot nieuwbouw- of renovatieproject liggen, maar beschik je (tijdelijk) niet over voldoende vakkrachten? Dan ben je bij JJM Personeel aan het juiste adres!

Lees meer

Bouw

Ook op het gebied van bouw personeel biedt JJM passende oplossingen. Wij hebben tijdelijk bouwpersoneel wat alle bouw-gerelateerde projecten aan kan.

Lees meer

Techniek

Technisch personeel tijdelijk nodig? Met een technische achtergrond om jouw bedrijfsproces te versterken? Wij hebben tijdelijk technisch personeel in dienst die jouw technische behoeftes en -werkzaamheden kan vervullen.

Lees meer

Logistiek

Kom je handen tekort in je logistiek of supply chain? Voor de logistieke sector hebben wij tijdelijk personeel wat alle logistiek-gerelateerde werkzaamheden uit kan voeren.

Lees meer

Productie

Wij hebben tijdelijk personeel in dienst die jouw productieafdeling kan komen versterken en alle productie-gerelateerde werkzaamheden kan uitvoeren.

Lees meer

Energy

Wij bieden tevens medewerkers die al jouw vragen over energie kan beantwoorden en alle werkzaamheden die daarbij komen kijken kan uitvoeren.

Lees meer

Afbouw

Onze afbouw medewerkers kunnen alle afbouw-gerelateerde klussen voor jou klaren. Van een tegelzetter tot een plafonneur of metselaar; jij hebt de opdracht, wij bieden het personeel. Al onze vakkrachten werken conform de juiste veiligheidseisen, kwaliteitsnormen en milieuvoorschriften, om de bouwplaats veilig en het project duurzaam te houden. Ons afbouwpersoneel houdt van een uitdaging en is niet vies van fysiek zwaar werk. Zij kunnen passende oplossingen verzinnen voor elk onverwacht probleem. Onze uitzendkrachten zijn ervaren en gemotiveerd om elk project onder handen te nemen. Met de vereiste diploma’s en de juiste mentaliteit kan ons personeel jouw project waarmaken.

Bouw

Ook op het gebied van bouw personeel biedt JJM passende oplossingen. Wij hebben tijdelijk bouwpersoneel wat alle bouw-gerelateerde projecten aan kan. Van een handsloper tot een ijzervlechter of betontimmerman; jij hebt de opdracht, wij bieden het personeel. Al onze vakkrachten zijn bekend met de huidige veiligheidseisen, kwaliteitsnormen en milieuvoorschriften en zij zorgen ervoor dat alle bouw-gerelateerde werkzaamheden conform bovenstaande eisen, normen en voorschriften worden uitgevoerd. Ons bouwpersoneel werkt secuur en houdt wel van een uitdaging. Zij kunnen passende oplossingen toepassen voor elk onverwacht probleem. Onze uitzendkrachten beschikken over de benodigde ervaring en mentaliteit, waardoor ze gemotiveerd jouw project kunnen waarmaken.

Logistiek

Kom je handen tekort in je logistiek of supply chain? Voor de logistieke sector hebben wij tijdelijk personeel wat alle logistiek-gerelateerde werkzaamheden uit kan voeren. Van een orderpicker tot heftruckchauffeur of vrachtwagenchauffeur; jij hebt de opdracht, wij bieden het personeel. Al onze uitzendkrachten hebben ervaring met het werken conform alle veiligheidseisen, kwaliteitsnormen en milieuvoorschriften en zij zorgen ervoor dat alle werkzaamheden volgens bovenstaande eisen, normen en voorschriften worden uitgevoerd. Ons logistiek personeel is gekwalificeerd en staat klaar voor elke uitdaging. Zij beschikken over de benodigde diploma’s en mentaliteit om jouw behoeftes te voorzien.

Productie

Wij hebben tijdelijk personeel in dienst die jouw productieafdeling kan komen versterken en alle productie-gerelateerde werkzaamheden kan uitvoeren. Van een orderpicker tot assemblagemedewerker of operator; jij hebt de opdracht, wij bieden het personeel. Al onze uitzendkrachten zijn bekend met de veiligheidseisen, kwaliteitsnormen en milieuvoorschriften, waardoor zij ervoor zullen zorgen dat alle productiewerkzaamheden conform bovenstaande eisen, normen en voorschriften worden uitgevoerd. Ons tijdelijk productiepersoneel is gekwalificeerd en beschikt over de juiste mentaliteit om jouw productieafdeling te versterken.

Techniek

Technisch personeel tijdelijk nodig? Met een technische achtergrond om jouw bedrijfsproces te versterken? Wij hebben tijdelijk technisch personeel in dienst die jouw technische behoeftes en -werkzaamheden kan vervullen. Van een loodgieter tot een luchtkanalenmonteur of RVS-lasser; jij hebt de opdracht, wij bieden het personeel. Al onze uitzendkrachten voeren dagelijks de techniek-gerelateerde werkzaamheden uit conform alle veiligheidseisen, kwaliteitsnormen en milieuvoorschriften. Ons tijdelijk technisch personeel beschikt over de juiste diploma’s en mentaliteit om jouw technische behoeftes te vervullen. Zij hebben een technisch inzicht en zijn gekwalificeerd om alle techniek-gerelateerde werkzaamheden te uitvoeren. 

Energy

Wij bieden tevens medewerkers die al jouw vragen over energie kan beantwoorden en alle werkzaamheden die daarbij komen kijken kan uitvoeren. Een monteur voor zonnepanelen of een electromonteur; jij hebt de opdracht, wij bieden het personeel. Al onze uitzendkrachten werken dagelijks conform alle veiligheidseisen, kwaliteitsnormen en milieuvoorschriften, die een grote invloed hebben op de uit te voeren werkzaamheden. Ons tijdelijk energiepersoneel beschikt over de juiste diploma’s en mentaliteit om al jouw energie-gerelateerde vraagstukken te beantwoorden en werkzaamheden uit te voeren. Onze vakkrachten zijn ervaren en staan klaar om aan elk project te beginnen.