Steigerbouwers nodig?

Heb je een professional nodig die alles weet over steigers en ondersteuningen in de bouw? JJM Personeel Uitzendbureau heeft hier de perfecte vakkrachten voor! Wij sturen tijdelijk bouw personeel jouw kant op, wanneer je ze ook nodig hebt.

Onze steigerbouwers

De uitzendkrachten van JJM Personeel Uitzendbureau houden van aanpakken en zijn bereid om elk bouwproject aan te gaan. Onze steigerbouwers houden zich dagelijks bezig met het monteren en demonteren van steigers voor diverse bouwprojecten. Zij dragen ook verantwoordelijkheid voor de realisatie van constructie ondersteuningen, evenals de zorg dat de bouw volgens veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen wordt voorbereid op het werk. De tijdelijke steigerbouwers zullen constructietekeningen en schetsen bekijken en interpreteren, waarna ze de benodigde machines, apparatuur en gereedschappen verzorgen. Hijskranen, schroefmachines, hamers en takels zijn hier enkele voorbeelden van. Onze vakkrachten zijn bekend met zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, waarbij ze steigers en ondersteuningen op- en afbouwen. Hierbij is het belangrijk dat de kwaliteit van de constructies niet achteruitgaat en dat eventuele onvolkomenheden direct worden hersteld. Uiteraard zorgen de uitzendkrachten ook voor het netjes opruimen van de werkplek.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een steigerbouwer uitzendkracht?

Het inhuren van bouwpersoneel via een uitzendbureau bespaart veel werk vanuit jouw kant. Alles op personeelsvlak, administratie en begeleiding wordt door JJM Personeel Uitzendbureau geregeld! Je loopt minder kans op werkgevers risico, zonder inzicht en controle te verliezen. Met meer dan 15 jaar ervaring heeft ons uitzendbureau veel ervaring met het snel en goed helpen van onze vakkrachten en opdrachtgevers. De juiste uitzendkrachten worden gekoppeld aan de juiste opdracht en vervolgens zorgen onze jobcoaches 24/7 voor de juiste begeleiding van onze medewerkers. Wij investeren graag in ons tijdelijk bouwpersoneel zodat zij goed voorbereid hun werk kunnen doen én het bij hen aan niets ontbreekt. Als JJM Personeel Uitzendbureau houden wij ons aan de gemaakte afspraken en creëren wij duurzame samenwerkingen waar we trots op mogen zijn.

Vragen of interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een van onze uitzendkrachten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op (+31) 073 614 77 38 of stuur een mailtje naar info@jjmpersoneel.nl.

Tevreden opdrachtgevers