Afbouwspecialist

Medewerkers

Werken in Nederland goed geregeld

We heten je van harte welkom bij JJM Personeel! Werken in Nederland bij een nieuwe opdrachtgever is niet niks. Onze jobcoaches en recruiters helpen je graag met huisvesting, een carrière in Nederland, en een allerlei zaken die van belang zijn om succesvol, prettig en duurzaam te kunnen werken in Nederland.

JJM heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van Poolse en Roemeense vakmensen die graag hier komen werken in mooie projecten en bij fijne professionele opdrachtgevers.

Neem contact op

Werken voor JJM?

Wil jij meteen aan de slag met werk dat bij jou past? Met een goed salaris en alles rondom je werk goed geregeld? JJM Personeel staat al meer dan 15 jaar bekend als een betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling voor internationale vakkrachten. Onze jobcoaches staan 24/7 voor je klaar en zorgen dat jij fijn je werk kunt doen.

Neem contact op
Afbouwspecialist

Wil je ook je eigen jobcoach?

Werken in Nederland

In Nederland is een enorm tekort aan goede vakmensen. En dit terwijl en enorm veel werk is. Daarom zoeken wij nieuwe medewerkers die hun vak verstaan. Zie onze vacatures maar ook gerust contact met ons op voor overleg.

Leuke Collega’s

We hebben inmiddels veel mensen uit Polen en Roemenië bij JJM werken. Onze jobcoaches regelen alles voor je zoals huisvesting, bedrijfsauto, gereedschap maar natuurlijk vooral ook een fijne baan met een zeer aantrekkelijk salaris.

Welkom Roemenië

Sinds enkele jaren werken we ook samen met Roemenië. En dit met groot succes en naar volle tevredenheid van medewerkers en opdrachtgevers. We zien dat in Roemenië veel kennis aanwezig is in de bouw, afbouw en techniek. Neem gerust contact met ons op voor een mooie baan.

Samenwerking met Polen

JJM werkt al meer dan 15 jaar succesvol samen met vakmensen uit Polen. Daarnaast zijn we bekend met opleidingsinstituten en werken we samen met lokale recruitment partners.

Goede huisvesting

Onze huisvesting nemen we serieus en we zorgen dat alles volgens de regels gebeurd. Onze medewerker dienen zich goed en comfortabel te voelen in hun woning. En met goed internet! Dat werkt beter!

Professioneel gereedschap

Onze medewerkers krijgen alleen “goed” gereedschap. Gereedschap waar je op een werklocatie mee voor de dag kan komen. We investeren dan ook graag in onze medewerkers zodat zij fijn hun werk kunnen doen.

Tevreden medewerkers