[sc name=”divider”]

Uitzendbureau techniek

Block "6878" not found

Voor bepaalde projecten is gekwalificeerd technisch personeel onmisbaar. Maar het vinden van personeel gespecialiseerd in techniek is niet altijd even gemakkelijk. Je vindt niet op elke straathoek een goede technicus die op zoek is naar werk. Gelukkig staan wij, van uitzendbureau JJM Personeel, elke dag opnieuw klaar om jou te helpen bij jouw zoektocht naar geschikt technisch personeel voor jouw werkzaamheden.

Vakmannen uit Polen en Roemenië

Als uitzendbureau gespecialiseerd in techniek zijn wij voortdurend op zoek naar uitzendkrachten met de juiste diploma’s. Wij leveren ervaren uitzendkrachten aan uit Polen en Roemenië en dit uiteraard steeds conform de wettelijke voorschriften. Ben jij op zoek naar een getrainde lasser of vraagt jouw project om een loodgieter of een sprinklermonteur? Wij hebben de juiste arbeidsmigranten voor al jouw projecten in de techniek.

Gemotiveerd personeel

Iemand die werkt als uitzendkracht is doorgaans meer gedreven dan iemand die reeds een vast contract heeft. Onze technische uitzendkrachten streven ernaar om elk project vlot en feilloos af te ronden.

technisch-uitzendbureau

Tijdelijk personeel in de techniek

Het grootste voordeel van een uitzendbureau is ongetwijfeld dat je gebruik kunt maken van tijdelijk personeel. Heb jij onze technici nodig voor een paar maanden om aan een specifiek project te werken of had jij graag een lasser of loodgieter ter beschikking gehad gedurende enkele jaren? JJM Personeel is uiterst flexibel en stuurt jou jouw technische uitzendkrachten zolang als je ze nodig hebt.

Wij zorgen voor de juiste papieren

Wanneer je met een uitzendbureau werkt, geniet je van meerdere voordelen. Je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar de juiste werkkrachten en daarnaast word je verlost van de administratieve rompslomp. Wij, van JJM Personeel, zorgen ervoor dat jouw uitzendkrachten de juiste certificaten hebben om bij jou tewerkgesteld te kunnen worden.

Verschillende technische profielen

Iets als allround technisch personeel bestaat niet. Voor iedere technische klus heb je tenslotte een specifieke technicus nodig. En die vinden wij voor jou. Bij ons kan je terecht voor de volgende technische profielen:

  • Lassers: ben jij op zoek naar een TIG-lasser voor nauwkeurig laswerk, heb jij een MIG/MAG-lasser nodig of vraagt jouw project om een RVS-lasser? Wij zoeken er de juiste uitzendkracht voor!
  • Loodgieters: voor het installeren van sanitaire voorzieningen, het onderhoud van kranen en het verhelpen van verstoppingen en lekkages sturen wij jou ervaren loodgieters.
  • Sprinklermonteurs: onze sprinklermonteurs hebben ruime ervaring in de installatie van sprinklersystemen met het oog op brandveiligheid.
  • Luchtkanalenmonteurs: aan de hand van een technische tekening installeren onze monteurs alle nodige luchtkanalen en bijbehorende componenten.
  • Constructiebankwerkers: onze constructiebankwerkers ontfermen zich over de productie en installatie van alle soorten metalen constructies.
  • Plaatbewerkers: onze plaatbewerkers zijn gespecialiseerd in het bewerken van platen in diverse materialen met behulp van CNC-machines.

Veilig werken in de technische sector

Ons personeel is uitgerust met het juiste gereedschap en de juiste beschermende kledij om veilig te kunnen werken op jouw werf.