Uitzendkrachten voor de bouw

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Op zoek naar vakkundige uitzendkrachten?

Bent u op zoek naar goede vakmensen in de bouw en afbouw? Zij zijn in Nederland bijna niet meer te vinden. Gelukkig weet JJM raad. Wij zijn een gespecialiseerd uitzendbureau en leveren vakkundige uitzendkrachten aan de bouw, afbouw en techniek. Dit doen we met een volledig team bestaande uit jobcoaches, accountmanagers, recruiters en uiteraard ook via ons internationale netwerk. Als doel hebben wij het tevreden en blij maken van onze opdrachtgevers en medewerkers. Onze vakkrachten zijn betrouwbaar, gekwalificeerd, gemotiveerd en vakbekwaam. JJM staat al jaren bekend als betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling voor internationale vakkrachten. Zo bieden wij onze vakmensen goede huisvesting, een jobcoach, vervoer, internet, goed gereedschap en een goed salaris. Alles wat nodig is voor een duurzame samenwerking en om onze opdrachtgevers naar alle tevredenheid te helpen.

Bel: (+31) 073 6147738

Werken met uitzendkrachten

We willen onze opdrachtgevers graag naar volle tevredenheid voorzien van uitzendkrachten voor de bouw. “We doen dan ook wat we beloven” is ons motto. We starten met een interview met de opdrachtgever die op zoek is naar vakkrachten. Tijdens dit gesprek maken we een inventarisatie van de wensen, dit om een juiste match te kunnen maken. JJM heeft recruiters in dienst die zeer ervaren zijn. Ook in het land van herkomst van onze vakkrachten, zoals Polen en Roemenië. Nadat de werving achter de rug is, stellen we onze kandidaat voor aan de opdrachtgever. Als de klik er is, zorgen we ervoor dat al het papierwerk in orde is en start de inwerkfase met onze jobcoach. JJM begeleidt haar vakmensen en investeert zo in niet alleen een duurzame samenwerking met opdrachtgevers, maar ook met de uitzendkrachten.

JJM biedt vaklieden die direct aan de slag kunnen

JJM biedt vaklieden die direct aan de slag kunnen voor bouw, afbouw en techniek. Denk aan metselaars, blokkenlijmers, timmermannen, isolatie monteurs, luchtkanaalmonteurs en nog meer beroepen. Onze Poolse en Roemeense vaklieden beschikken over hun eigen kwalitatieve gereedschap om de opdrachten te voltooien. Wij kiezen voor de juiste merken gereedschap en zorgen daarnaast ook voor een nette bedrijfsauto. Zo kan het bouwpersoneel veilig en representatief naar het werk. Daarnaast beschikken onze mensen over de benodigde diploma’s en certificering, want veiligheid op de werkvloer staat natuurlijk voorop. Alles om u een optimale dienst te verlenen. JJM biedt uitzendkrachten voor de bouw in de omgeving van:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Nijmegen
 • Oss
 • Rotterdam
 • Schijndel
 • Tilburg
 • Uden
 • Utrecht

JJM biedt haar mensen een goede huisvestiging, met goed internet zodat zij de connectie met het thuisfront kunnen houden. Goed presteren op de werkvloer begint bij comfortabel en prettig thuis voelen vinden wij.

De juiste uitzendkrachten voor uw branche

Wilt u snel een vakkundige uitzendkracht inhuren? Als intermediair in uitzendkrachten hebben wij ons toegelegd op de branches bouw, afbouw en techniek. Daardoor kunnen wij goed met u meedenken en begrijpen we wat u vraagt van ons en onze vakmensen. Wij denken dat dit de beste manier is om uw tijdelijke vacature in te vullen met vakkundige mensen. Neem contact met ons op voor het inhuren van Poolse en Roemeense uitzendkrachten in bijvoorbeeld Brabant (Noord-Brabant), Gelderland en Zuid-Holland.