Timmermannen gezocht?

Tijdens een bouw- of verbouwproject heb je vroeg of laat hoe dan ook een timmerman nodig. En goede timmermannen vind je bij uitzendbureau JJM Personeel. Ben jij op zoek naar een timmerman met jarenlange ervaring in de bouw of kijk je uit naar een timmerman die gespecialiseerd is in de constructie van op maat gemaakte meubels? Wij bezorgen jou de juiste kandidaat!

Gecertificeerde timmermannen

Schakel JJM Personeel in om jouw vacature(s) voor timmermannen in te vullen en verzeker jezelf zo van professionele werkkrachten met een brede kennis en ervaring. Bij ons kan je terecht voor allround timmermannen, die verantwoordelijk zijn voor verschillende werkzaamheden op de bouw, maar ook voor timmermannen met een specifieke vakkennis. Als gerenommeerd uitzendbureau zien wij erop toe dat elke timmerman de juiste diploma’s op zak heeft en minstens Engels en/of Duits spreekt.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Allround of specifieke timmerman gezocht?

Ben jij op zoek naar een veelzijdige timmerman die eender welk project op de bouw tot een goed einde brengt? Of heb jij een meubelmaker, een houtbewerker of een betontimmerman nodig? Wij zorgen ervoor! Onze timmermannen zijn o.a. gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

  • Bouwplannen en tekeningen lezen: onze timmermannen spitsen zich naast het traditionele timmerwerk ook toe op het voorbereidende werk. Ze hebben een uitgebreide kennis van alle soorten bouwplannen en schetsen.
  • Maken van houten constructies: onze timmermannen maken alle soorten houten constructies. Denk hierbij aan draagbalksystemen voor huizen of daken, houten bijgebouwen, zoals carports, tuinhuisjes of veranda’s, kozijnen, etc.
  • Maatwerk: onze timmerlieden zijn expert in maatwerk. Wil jij een extra grote dressing, ben je op zoek naar een tv-meubel met bijzondere afmetingen of heb je een kast met een afwijkende breedte nodig voor onder jouw trappengat? JJM Personeel bezorgt jou de juiste timmerman!
  • Andere werkzaamheden: een timmerman staat niet alleen in voor houtwerkzaamheden, maar zorgt ook voor de afwerking van aansluitingen en naden.

Timmermannen met goed gereedschap gezocht

Opdat een timmerman zijn werkzaamheden naar behoren kan uitvoeren, is het het noodzakelijk dat hij elke dag opnieuw over gereedschap van hoogwaardige kwaliteit beschikt. Dat is bij uitzendbureau JJM Personeel geen enkel probleem. Al onze medewerkers zijn uitgerust met de beste tools en toebehoren op de markt.

Timmerman gezocht voor een klein of groot project?

JJM Personeel is een flexibel uitzendbureau. Kom jij een paar deskundige handen te kort voor een kleinschalig project dat slechts een paar weken duurt of ben je op zoek naar een paar bekwame timmermannen voor een groot project dat enkele jaren tijd in beslag neemt? Wat jouw project ook is, wij hebben er de juiste timmerman voor.

Tevreden opdrachtgevers

[sc name=”divider”]

Timmermannen gezocht?

Block "6878" not found