Voegers gezocht?

Je gevels beschermen je tegen alle soorten (barre) weersomstandigheden. En precies om die reden is het enorm belangrijk dat je ze laat voegen door een vakman met jarenlange ervaring. Ben jij op zoek naar een professionele voeger gespecialiseerd in het voegen van woningen, bijgebouwen of andere panden? Of heb je meerdere voegers nodig voor een langdurig project? Uitzendbureau JJM Personeel helpt jou aan de juiste werkkrachten!

Jouw gevel, onze zorg

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met een verouderde gevel die afbrokkelende voegen of loskomend pleisterwerk vertoont. Op dat moment is het noodzakelijk dat je hier zo snel mogelijk iets aan doet om grotere, onherstelbare schade te voorkomen. Een beschadigde gevel beschermt je niet langer tegen koude, regen en sneeuw en ziet er ook allesbehalve aangenaam uit. Gevelrenovatie is een vrij complexe klus die je best uitbesteedt aan een erkende voeger. Wij, van JJM Personeel, leveren jou de juiste uitzendkrachten aan voor al jouw voegwerken in heel Zuid-Nederland.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Allround voeger gezocht

Hoewel de hoofdtaak van onze voegers erin bestaat om jouw gevel(s) netjes op te voegen, doet een voeger eigenlijk veel meer dan dat. Een professionele voeger heeft een uitgebreide kennis van alle soorten gevelrenovatiewerkzaamheden. Van het reinigen van een met graffiti besmeurde gevel en het impregneren van een gevel met doorslaand vocht tot het herstellen van gaatjes en scheuren in de gevel. Onze voegers hebben overal weet van. Doe een beroep op onze uitzendkrachten voor al jouw gevelwerken!

Voeger gezocht voor een kort- of langdurig project?

Ben jij de eigenaar van een bouwbedrijf en ben je per direct op zoek naar één of meerdere professionele voegers voor de afbouw van een winkelcentra of van een kantoorgebouw? Heb jij voegers nodig voor een paar weken of kijk je uit naar goede werkmannen die jou minstens een paar jaar kunnen ondersteunen? JJM Personeel zorgt voor de juiste man op de juiste plaats.

Ontdek de voordelen van JJM Personeel

Door in zee te gaan met een uitzendbureau, zoals JJM Personeel kan je genieten van heel wat mooie voordelen. Wij ontfermen ons over de zoektocht naar geschikt personeel zodat jij hier zelf geen kostbare tijd aan verliest en kunt focussen op jouw werkzaamheden. Ook wat de personeelsadministratie betreft, heb je helemaal geen zorgen. Wij nemen deze taak immers graag van jou over. Je hebt te allen tijde controle en inzicht in alle administratie en je kiest zelf voor hoelang je met één of meerdere van onze voegers wenst samen te werken. Al onze uitzendkrachten worden aan een zorgvuldige screening onderworpen vooraleer dat ze bij ons in dienst gesteld worden. Zo ben jij steeds zeker van vakwerk van de hoogt mogelijke kwaliteit.

Tevreden opdrachtgevers