Metselaars gezocht?

Ben jij op zoek naar één of meerdere ervaren metselaars voor een bouw- of verbouwproject in Zuid-Nederland? Gaat het om een project van een paar maanden of heb je metselaars nodig voor enkele jaren? Wat voor metselaar je ook zoekt, bij JJM Personeel hebben wij de juiste werkkrachten voor al jouw bouwprojecten!

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Metselaar gezocht voor nieuwbouw- of renovatieproject?

Zowel voor een nieuwbouw- als voor een renovatieproject is een bekwame metselaar absoluut geen overbodige luxe. Ben jij op zoek naar een metselaar voor de constructie van een bijgebouw, zoals een poolhouse of een stenen carport of heb jij een groep metselaars nodig voor de bouw van een grote appartementsblok? Misschien heeft jouw onderneming net een belangrijk contract ondertekend voor de renovatie van een school of een andere infrastructuur? De gekwalificeerde metselaars van JJM Personeel kunnen ingezet worden voor eender welk (ver)bouwproject in heel Zuid-Nederland.

Complete metselaars

De metselaars van JJM Personeel doen veel meer dan alleen maar metselen. Onze werkmannen hebben jarenlange ervaring in het bestuderen van (complexe) bouw- en werktekeningen. Daarnaast maken zij de nodige berekeningen voor het metselwerk en weten zij als geen ander wat de juiste verhouding is tussen zand, water en cement voor iedere metselspecie. Onze metselaars plaatsen profielen, kappen stenen op maat voor de hoeken en maken gebruik van een waterpas om de muren van jouw (ver)bouwwerk op een correcte manier te metselen.

Safety first

Op een bouwwerf dient de veiligheid te alleen tijde gerespecteerd te worden. De JJM Personeel-metselaars voldoen aan alle veiligheidsnormen. Zij maken veilig gebruik van het benodigde werkmateriaal, zoals de betonmolen, hamers, etc. en zij laten de bouwwerf op het einde van de dag altijd 100% safe achter. Onze metselaars dragen altijd beschermende kledij, zoals handschoenen en helmen tijdens de werkzaamheden.

Metselaars inhuren via JJM Personeel

Help metselaars gezocht! Uitzendbureau JJM Personeel staat voor jou klaar. Op die manier kan jij jouw kostbare tijd gebruiken voor andere dingen. Ook wat de personeelsadministratie betreft, hoef je je helemaal geen zorgen te maken. Wij nemen deze papierwinkel met plezier van jou over. Ben je op zoek naar een metselaar voor een kleinschalig project, zoals de constructie van een paar tuinmuurtjes of het metselen van een veranda in jouw achtertuin? Of zoek je naar meerdere metselaars voor de bouw van een groot magazijn of een winkelcentrum? Wij bezorgen jou de juiste kandidaat in heel Zuid-Nederland!

Tevreden opdrachtgevers