Tegelzetters nodig?

Ben jij op zoek naar een professional in het zetten van tegels op vloeren of wanden? JJM biedt hier de juiste gecertificeerde medewerkers en vakkrachten voor.

Onze tegelzetters

De tegelzetters van JJM Personeel zijn hardwerkend en houden van uitdaging. Van simpele tegels op een vloer, tot mozaieken muren in de badkamer; zij gaan geen uitdaging uit de wek. Deze vakkrachten zijn experts in het lezen en interpreteren van werktekeningen, het aanmaken van de juiste consistentie lijm, specie of mortel én natuurlijk in het tegelen zelf. Onze tijdelijke tegelzetters kunnen ook herstelwerkzaamheden uitvoeren aan tegelwerk én zij kunnen eventueel hak-, breek-, en sloopwerk uitvoeren. Belangrijk is dat alle werkzaamheden volgens de juiste veiligheidseisen en kwaliteitsnormen worden uitgevoerd. Elke tegelzetter draagt de verantwoordelijkheid dat deze eisen en normen in acht worden genomen. Al het meet- en snijwerk van de wand- of vloertegels wordt nauwkeurig uitgevoerd, zodat het eindresultaat er goed uit ziet.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een uitzendkracht tegelzetter?

Met meer dan 15 jaar ervaring houden wij ons bezig met het snel en goed helpen van ons tijdelijk afbouwpersoneel en opdrachtgevers. Mede door deze ervaring kunnen wij de juiste uitzendkrachten aan de juiste opdrachten koppelen. Het tijdelijk inhuren van afbouwpersoneel via een uitzendbureau als JJM Personeel neemt veel werk uit jouw handen. Denk hierbij aan werkzaamheden op personeelsvlak, administratie en begeleiding. Wij hebben jobcoaches in dienst die 24/7 klaar staan voor al onze vakkrachten, om hen te ondersteunen en de benodigde begeleiding te verstrekken. Onze jobcoaches zorgen ervoor dat al ons uitzendpersoneel goed voorbereid aan elke klus kan beginnen. Jij blijft ten alle tijden inzicht en controle houden, terwijl je ook minder werkgeversrisico loopt. Wij investeren graag in ons tijdelijk afbouwpersoneel! Bij ons geldt afspraak is afspraak en hier houden wij ons ook aan. Hierdoor mogen wij duurzame samenwerkingen ontwikkelen waar wij trots op zijn.

Vragen of interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een van onze uitzendkrachten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op (+31) 073 614 77 38 of stuur een mailtje naar info@jjmpersoneel.nl.

Tevreden opdrachtgevers