faded-loops-bottom

Op zoek naar afbouw personeel?

Home » Onze vakgebieden » Afbouw

Wij zijn graag je partner voor je flexibele schil in afbouw. Met onze jarenlange ervaring kunnen we ons uitzendbureau specialist noemen op het gebied van afbouw. Zo hebben we een werkende formule ontwikkeld die jou snel van gekwalificeerd afbouw personeel voorziet. Dit natuurlijk geheel volgens alle wettelijke en fiscale vereisten. Ons afbouw personeel wordt te werk gesteld onder de vereiste certificeringen, eisen en voorzieningen, zoals: VCA, VCU, NEN, SNA, ABU, VBW, Stipp. Veiligheid, zekerheid en goed werkgeverschap staan natuurlijk voorop.

Contact over onze profielen? Laat je gegevens achter!

200+ gecertificeerde vakkrachten beschikbaar!

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op voor het afstemmen van de wensen zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Liever direct contact? Bel 073-6147738

Tevreden opdrachtgevers

Werken voor JJM?

Wil jij meteen aan de slag met werk dat bij jou past? Met een goed salaris en alles rondom je werk goed geregeld? JJM Personeel staat al meer dan 15 jaar bekend als een betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling voor internationale vakkrachten. Onze jobcoaches staan 24/7 voor je klaar en zorgen dat jij fijn je werk kunt doen.

Bel me terug!