Schilders gezocht?

Momenteel niet genoeg handen beschikbaar voor het schilderwerk van lopende projecten? JJM Personeel biedt per direct uitzendkracht schilders. Bij uitzendbureau JJM Personeel  vind je de juiste schilder voor elk project.

Professionele nieuwbouw- en renovatieschilders

Schilders zijn professionals die zorgen voor dé finishing touch van een nieuwbouwproject, en dat zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Van het schilderen van jouw binnenmuren in traditionele kleuren, zoals beige of grijs tot het schilderen van gevels in opvallende kleuren, zoals blauw, onze schilders hebben overal kennis van. En niet enkel voor nieuwbouw-, maar ook voor renovatieprojecten kan je rekenen op de uitzendkrachten van JJM Personeel.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Een heel pallet aan schilderwerken

Hoewel er bij schilderwerken altijd direct gedacht wordt aan het schilderen van de muren heeft deze term een veel bredere betekenis. Wil jij jouw kast of tafel graag van een vers laagje verf voorzien of wil je jouw tuinomheining groen schilderen voor een meer natuurlijke uitstraling? Schakel een allround schilder van JJM Personeel in!

Jouw schilderwerken verzorgd van a tot z

Een schilder doet veel meer dan snel eventjes met een verfborstel over jouw muren heen gaan. Onze schilders repareren de ondergrond door de wanden te schuren of te plamuren. Hierdoor wordt de verf goed opgenomen en geniet jij van langdurige, mooie resultaten. En dat is nog niet alles. Zodra je muren en/of gevels geschilderd zijn, zorgen onze uitzendkrachten voor een nette afwerking die aan jouw persoonlijke wensen beantwoordt.

Veilige schilder gezocht

Al onze schilders zijn opgeleid om jouw binnen- en buitenschilderwerken op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren. Ze beschikken over jarenlange, aantoonbare ervaring en worden regelmatig bijgeschoold. Bij uitzendbureau JJM Personeel staat jouw veiligheid en die van onze werkkrachten voorop.

Schilder gezocht via JJM Personeel: de voordelen

Of je nu een schilder nodig hebt voor een klein of voor een groot project, het kost altijd behoorlijk wat tijd om de juiste persoon te vinden. Behalve wanneer je deze zoektocht naar talent uitbesteedt aan een uitzendbureau, zoals JJM Personeel. Wij werken uitsluitend met professionele schilders die jarenlange ervaring voor kunnen leggen. Ook wat de personeelsadministratie betreft, hoef je je helemaal geen zorgen te maken. Wij nemen deze werkzaamheden met plezier voor onze rekening zodat jij je kan concentreren op jouw core business. Ben je op zoek naar een schilder gespecialiseerd in het schilderen van meubilair of heb je meerdere schilders nodig voor de reparatie van het schilderwerk van jouw appartementsgebouw? Wij bezorgen jou de juiste mensen, en dat in heel Zuid-Nederland!

Tevreden opdrachtgevers