Tegelzetters gezocht?

De ingehuurde vakmannen bepalen de kwaliteit en de levensduur van een bouw- of verbouwproject. En dat geldt ook voor de afbouw. Een tegelzetter is één van deze onmisbare specialisten tijdens de afbouw. Heb je geen of weinig kennis van het plaatsen van tegels of ontbreekt het je aan tijd om zelf aan deze klus te beginnen? Dan helpen wij, van JJM Personeel, je graag verder. Of je nu op zoek bent naar een tegelzetter voor het betegelen van je badkamer of voor het tegelen van het aanrecht in je keuken, wij hebben de juiste tegelzetter voor elke job.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Tegelzetter gezocht voor bouw- of verbouwprojecten

Heb je verbouwingen op je agenda staan? Ga je jouw sanitaire ruimte(s) omtoveren tot een echte wellness met luxe mozaïektegeltjes of is jouw keuken dringend aan vervanging toe? Dan heb je ongetwijfeld een ervaren tegelzetter nodig. Niet alleen tijdens een renovatie, maar ook tijdens een nieuwbouwproject zijn een paar getrainde tegelzetters noodzakelijk. De JJM Personeel-tegelzetters komen in actie voor al jouw tegelwerken in heel Zuid-Nederland.

Allround tegelzetters gezocht

Wanneer je op zoek bent naar een tegelzetter verwacht je veel meer dan alleen maar een werkkracht die jouw wanden betegelt. En daarvoor ben je bij JJM Personeel aan het juiste adres. Onze tegelzetters verzorgen jouw tegelwerken van a tot z. Van het grondig bestuderen van (complexe) werktekeningen en het uitzetten van de te betegelen oppervlakte tot het op maat snijden van alle soorten tegels en het proper achterlaten van de werkplek. Onze tegelzetters staan garant voor een complete service én na-service!

Tegelzetters voor alle soorten tegelwerken

Er bestaan enorm veel verschillende soorten tegels. En dan hebben we het nog niet gehad over de verschillende legverbanden, formaten, kleuren, etc. Gelukkig beschikken de tegelzetters van JJM Personeel over jarenlange aantoonbare ervaring in alle soorten tegelwerk. Van het betegelen van een grote, eenvoudige vloer tot het betegelen van een kleine toiletruimte met veel hoekjes en kantjes, ons personeel weet overal weg mee.

Tegelzetters inhuren via JJM Personeel

Heb je ervoor gekozen om jouw tegelwerken uit te besteden aan de vakmannen van uitzendbureau JJM Personeel? Dan heb je gekozen voor heel wat aantrekkelijke voordelen. De werkkrachten van JJM Personeel staan garant voor een vlotte en correcte uitvoering van jouw tegelwerken in heel Zuid-Nederland. Ook wat de administratieve rompslomp betreft, hoef je je helemaal geen zorgen te maken. Wij nemen de personeelsadministratie graag van jou over. Heb jij een paar tegelzetters nodig voor een bepaald project dat slechts twee weken duurt of ben je op zoek naar een tegelzetter die een paar jaar lang voor jou kan werken? Wij hebben voor elke klus de juiste kandidaat.

Tevreden opdrachtgevers