Timmerman gezocht?

Houten constructies construeren, repareren of monteren? De uitzendkrachten van JJM Personeel kunnen dit voor jou klaren! Wij sturen tijdelijk of voor een langere periode bouw of afbouw personeel jouw kant op.

Onze timmermannen

Timmermannen van JJM zijn gemotiveerd en houden van aanpakken. Onze timmermannen houden zich beroepsmatig bezig met houtbewerking en zijn de beste in het zorgvuldig construeren, repareren en monteren van houten constructies. Het dagelijkse takenpakket van dit (af)bouw personeel bestaat allereerst uit een goede voorbereiding op het daadwerkelijke timmerwerk. Deze voorbereiding omvat het bestuderen van bijvoorbeeld schetsen, tekeningen, bestekken of bouwplaten. Wat daarna gebeurt, verschilt per opdracht. Met behulp van onder andere een waterpas en winkelhaak, kunnen de timmermannen de deugdelijkheid en conditie controleren van bestaande constructies. Ook kunnen ze nieuwbouw of onderhoud plegen aan houten vloeren, wanden, dakconstructies, ramen en ga zo maar verder. Al onze timmermannen zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van hun taken volgens alle veiligheidseisen en kwaliteitsvoorschriften.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een uitzendkracht timmerman?

Timmermannen inhuren via een uitzendbureau neemt veel werk weg uit jouw handen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over alles op personeelsvlak, administratie en begeleiding. Dit regelen wij als JJM Personeel voor jou. Op deze manier loop je minder werkgeversrisico terwijl je inzicht en controle blijft houden. Als JJM Personeel hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring met het snel en goed helpen van onze uitzendkrachten en opdrachtgevers. Wij koppelen de juiste vakkrachten aan de juiste opdracht en vervolgens worden zij 24/7 begeleid door onze jobcoaches. Door te investeren in onze medewerkers kunnen zij goed voorbereid hun werk doen én zorgen we ervoor dat het bij hen aan niets ontbreekt. Afspraak = afspraak en hier houden we ons ook aan. Wij bouwen graag duurzame samenwerkingen op waar we trots op mogen zijn.

Vragen of interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een van onze uitzendkrachten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op (+31) 073 614 77 38 of stuur een mailtje naar info@jjmpersoneel.nl.

Tevreden opdrachtgevers