Uitzendbureau voor bouw, afbouw en techniek

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

JJM Personeel; Hét uitzendbureau voor bouw, afbouw en techniek

Op zoek naar vakkundig personeel in de bouw, afbouw en techniek? JJM is een gespecialiseerd uitzendbureau dat haar pijlen met name richt op de bouw en afbouw. Ons doel is om de bouw te voorzien van flexibel inzetbaar en goed gekwalificeerd bouwpersoneel. In 2002 zijn wij ooit begonnen als bemiddelaar van personeel en werden de eerste medewerkers gezocht in Polen, om deze vervolgens te plaatsen bij opdrachtgevers. Hierna wisten al snel zowel vakkrachten als opdrachtgevers ons te vinden als bemiddelaar tussen medewerker en opdrachtgever. Inmiddels kunnen we stellen dat we jarenlange ervaring hebben als uitzendbureau van gekwalificeerde vakmensen in de bouw, afbouw en techniek. Daarnaast hebben we ook lijntjes met opleidingsinstituten en werken we nauw samen met lokale recruitment partners.

Bel: (+31) 073 6147738

Wat doet JJM uitzendbureau voor haar werknemers?

We begrijpen dat werken in Nederland voor een nieuwe opdrachtgever niet gemakkelijk is. Het zetten van deze stap kan heel spannend zijn. Daarom helpen onze jobcoaches de nieuwe werknemers met huisvesting, een carrière in Nederland en al het andere wat erbij komt kijken om prettig en duurzaam in Nederland te kunnen werken en verblijven. Wij bieden onze werknemers een net salaris, comfortabele huisvesting met een snelle internetverbinding, een frisse bedrijfsauto waarmee zij naar hun opdrachtgever kunnen rijden, eigen gereedschap van goede merken en fijne opdrachtgevers waar met plezier gewerkt wordt. We hebben verschillende vacatures beschikbaar, waaronder vacatures voor isolatie monteurs, timmermannen, metselaars, dakdekkers, loodgieters, steigerbouwers, luchtkanaal monteurs en metal stud monteurs.

Ervaren werknemers uit Polen en Roemenië

Waar we in 2002 begonnen met het zoeken van vakkundig personeel in Polen, zijn we enkele jaren geleden samen gaan werken met partners in Roemenië. En dit is een groot succes. Niet alleen de opdrachtgevers zijn tevreden met deze vakmensen, ook zien we dat werknemers een duurzame carrière opbouwen in Nederland en met ons als uitzendbureau. In Roemenië is er veel kennis en ervaring voorhanden in de bouw, afbouw en techniek. Helaas is dit in Nederland aan het afnemen, terwijl de vraag juist blijft stijgen. Daarom zijn wij erg blij met de medewerkers die de stap wagen om via uitzendbureau JJM bij mooie projecten en professionele opdrachtgevers te komen werken. Deze internationale medewerkers proberen wij dag in dag uit tevreden te houden, evenals onze opdrachtgevers.

Verschillende monteurs aangeboden via uitzendbureau

De medewerkers van JJM vormen een team, maar werken ook prima samen met de werknemers van onze opdrachtgevers. Inmiddels krijgen we aanvragen voor professionele vakkrachten in Brabant, Zuid-Holland, Gelderland en andere plaatsen door heel Nederland. We hebben in het verleden als uitzendbureau veel goede uitzendkrachten geplaatst bij veel professionele opdrachtgevers en samen gewerkt aan toffe projecten. Wilt u graag een vakkundige monteur, timmerman of metselaar inhuren die ook beschikt over de juiste diploma's? Onze medewerkers werken aan projecten door heel het land, waaronder:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Nijmegen
 • Oss
 • Rotterdam
 • Schijndel
 • Tilburg
 • Uden
 • Utrecht