Afbouw personeel aangeboden

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

JJM is uw bemiddelaar voor afbouw monteurs en afbouw personeel

Wij zijn dé bemiddelaar voor afbouwspecialisten en uw partner als het gaat om het aanwerven van ervaren vakkrachten in de afbouw. Dankzij ons uitgebreide netwerk in zowel Nederland als het buitenland (Polen en Roemenië) hebben wij altijd de juiste vakkrachten die u voor uw complexe opdracht zoekt. Van ervaren timmermannen tot systeemwanden monteurs; JJM heeft het personeel dat u zoekt in huis. We zijn doorlopend op zoek naar goede afbouwspecialisten zoals stucadoors, schilders en metal stud monteurs. Naast het zoeken naar afbouw personeel, verzorgen we ook alle formaliteiten rondom het inhuren ervan, zodat u zich volledig kunt richten op uw core business.

Bel: (+31) 073 6147738

Metal stud monteurs, schilders en stucadoors aangeboden

Bij JJM zijn we altijd op zoek naar mensen met kwaliteit, ervaring, goede zin en lef om aan een uitdagend project te werken. We hebben een groot netwerk in het buitenland en samen met ons team van recruiters, accountmanagers en jobcoaches zorgen we ervoor dat deze Poolse en Roemeense vakmensen hier bij fijne opdrachtgevers aan de slag kunnen. Onze vakmensen zijn onder andere stucadoors, metselaars, schilders, metal stud monteurs, luchtkanaal monteurs, loodgieters en timmermannen. Allemaal goede vakkrachten in de bouw, afbouw en techniek. JJM ontzorgt u volledig als het gaat over het inhuren van personeel en het regelen van de bijkomende zaken. Wij zorgen voor de salarisadministratie, verzekeringen, vergunningen, bedrijfsauto’s en comfortabele huisvestiging voor al onze vakmensen. Wij hebben ruime ervaring in het mobiliseren van grote en kleine groepen uitzendkrachten voor een grote diversiteit aan bouwprojecten. Zo heeft u ervaren en tevreden personeel rondlopen dat zich volledig kan focussen op hun werkzaamheden en zo de kwaliteit kan leveren die u voor ogen heeft.

Flexibele afbouw monteurs inhuren

De juiste vakmensen vinden in Nederland is vaak moeilijk. Deze geluiden horen wij iedere dag van opdrachtgevers. Daarom aan ons team de taak om in samenwerking met ons internationale netwerk de juiste mensen voor de opdracht te vinden. JJM helpt haar opdrachtgevers graag naar volle tevredenheid. “We doen wat we beloven” is ons motto en staan daarom 24/7 klaar voor onze opdrachtgevers en werknemers. We vinden het erg belangrijk dat de juiste match gezocht wordt tussen kandidaat en opdrachtgever en investeren vervolgens ook tijd en moeite in deze samenwerking. Samen met onze jobcoach, die ook de taal van de vakkrachten spreekt, zorgen we ervoor dat zij zich snel thuis voelen in Nederland en geholpen worden met essentiële en alledaagse dingen. Zo huurt u als opdrachtgever afbouw monteurs die hun vak erg goed verstaan en zich bovendien op hun gemak voelen in Nederland.

Kundig afbouw personeel inhuren doet u via JJM

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben genoeg ervaring met de werkzaamheden die zij moeten verrichten. Ook beschikken zij over de juiste diploma’s en certificeringen om het werk veilig uit te kunnen voeren. Vooraf aan onze kennismaking bepalen we samen naar wat voor kandidaat er gezocht wordt, waarna onze recruiters aan de slag gaan met het vinden en aanwerven van de juiste mensen. Als er tijdens de kennismaking een klik is, zorgen wij voor het inwerktraject en alle andere formaliteiten. De werkzaamheden worden altijd volgens afspraak uitgevoerd door onze vakmensen. Zo kunt u rekenen op kundig afbouw personeel dat graag aan een uitdagend project werkt. Inmiddels werken onze stucadoors, metselaars, schilders, metal stud monteurs en luchtkanaal monteurs aan projecten in Brabant, Gelderland en Zuid-Holland:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Nijmegen
 • Oss
 • Rotterdam
 • Schijndel
 • Tilburg
 • Uden
 • Utrecht