Afbouw monteurs aangeboden

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Als Roemeen werken in Nederland

Wil je als Roemeen werken in Nederland? Bij JJM Personeel kun je snel aan de slag. Er zijn veel opties voor Roemenen om in Nederland te werken want er is in Nederland een groot tekort aan vakmensen. Daarom zijn er veel vacatures voor Roemeense vakkrachten in verschillende vakgebieden. We hebben gezien dat er in Roemenië veel mensen zijn die hun vak verstaan en kwaliteit leveren. Als je als Roemeen wilt werken in Nederland kun je bij ons terecht voor werk in de volgende sectoren:

Bel: (+31) 073 6147738

JJM Personeel helpt je bij het zetten van deze stap door een goede begeleiding. Bij JJM hebben we de beschikking over 32 woningen en 68 bedrijfswagens. Je krijgt nette huisvesting aangeboden met een goede internetverbinding. Verder regelen we een bedrijfsvervoer en kwaliteitsgereedschap voor je. In een ander land gaan werken is niet niks, maar we zorgen dat je je thuis voelt en dat alles goed geregeld is. Vragen kun je altijd stellen aan onze jobcoaches, die altijd voor je klaarstaan. En daarnaast krijg je natuurlijk een goedbetaalde baan en mooie projecten om aan te werken.

Roemeens werk in de bouw

In Nederland is er een groot tekort aan gekwalificeerd personeel in de bouw. Roemeens werk in de bouw wordt zeer gewaardeerd vanwege de goede kwaliteit. Vakkrachten uit Roemenië zijn erg gewild. Vanwege het tekort aan goed personeel lopen bouwprojecten soms grote vertraging op. Dus als je als Roemeen werk zoekt in de bouw en je bent goed in je vak, dan zoeken wij jou!

Vacatures voor Roemeens sprekende mensen

Bij JJM Personeel werken we met vakkrachten uit Roemenië en spreken je collega's dezelfde taal. Dat is natuurlijk prettig samenwerken. Vooral in de bouw zijn er veel vacatures voor Roemenen. Bij JJM regelen we alles voor je met de opdrachtgevers dus de taal is geen probleem. Onze recruiters zoeken de juiste vakkrachten en koppelen die aan de opdrachtgevers. Als beide partijen akkoord zijn dan wordt het papierwerk in orde gemaakt en word je ingewerkt op de opdracht. Het is belangrijk voor ons dat jij als vakbekwame kracht en de opdrachtgever tevreden zijn zodat de samenwerking optimaal is en het resultaat van hoge kwaliteit.

Werken in de bouw bij JJM Personeel

Vooral in de bouw zijn er veel vacatures voor Roemenen. Dus als je beschikt over de juiste certificering en je hebt ervaring in de bouw dan kun je in Nederland aan de slag. Je kunt werken in de bouw met de volgende profielen:

De duur van een project verschilt per opdracht. Sommige projecten duren kort maar er zijn ook opdrachten die meer tijd nodig hebben. Als een opdrachtgever een goede klik voelt met jou als vakkracht en hij is tevreden over jouw werk, zal hij jou wellicht nogmaals contracteren.