Metselaar gezocht?

Metselaars nodig voor nieuwbouw-, renovatie- of restauratieprojecten? Zoek niet verder! JJM Personeel biedt altijd een passende oplossing en heeft de juiste vakmensen voor ieder project

Onze metselaars

Onze metselaars zijn niet bang voor een uitdagend project en zijn bekend met zowel vuil als schoon metselwerk. Voordat onze vakkrachten aan het metselwerk beginnen, moeten zij diverse bouw- en werktekeningen bestuderen. Ze stellen het metselverband vast en maken de benodigde berekeningen voor de hoeken en lagen van het metselwerk. Uiteraard hebben zij kennis van het goed mixen van de specie en weten zij de perfecte verhoudingen tussen zand, water en cement te creëren. De tijdelijke metselaar plaatst de profielen waartussen gemetseld wordt en hij maakt de stukken (natuur) steen op maat, zodat het uiteindelijke metselwerk er strak uitziet. Met behulp van profielen, metseldraad en een waterpas kan het metselen beginnen. Elke metselaar zorgt er zelf voor dat alle werkzaamheden aan de kwaliteitsnormen en veiligheidseisen voldoen.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een uitzendkracht metselaar?

Wij zorgen er al meer dan 15 jaar voor dat de juiste uitzendkrachten aan de juiste opdracht worden gekoppeld. Mede door deze ervaring hebben wij al veel vakkrachten en opdrachtgevers snel en goed kunnen helpen! Daarnaast hebben wij jobcoaches in dienst die 24/7 voor onze medewerkers klaarstaan om ervoor te zorgen dat zij de juiste begeleiding krijgen én dat het bij hen aan niets ontbreekt. Op deze manier kunnen al onze uitzendkrachten goed voorbereid naar hun volgende klus. Wij investeren graag in ons tijdelijk (af)bouwpersoneel om zowel de vakkracht als de opdrachtgever zeer tevreden te houden. Door tijdelijk (af)bouwpersoneel via ons in te huren, bespaar je voor jouw bedrijf werk op personeelsvlak, administratie en begeleiding. Ook loop je minder kans op werkgeversrisico zonder inzicht en controle te verliezen. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken en creëren graag duurzame samenwerkingen waar we trots op mogen zijn.

Vragen of interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een van onze uitzendkrachten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op (+31) 073 614 77 38 of stuur een mailtje naar info@jjmpersoneel.nl.

Tevreden opdrachtgevers