Isolatiemonteur gezocht?

Ben jij op zoek naar iemand die woningen, bedrijfspanden of andere werklocaties kan voorzien van goede isolatie? Dan zit je bij JJM Personeel Uitzendbureau aan het goede adres! Wij sturen tijdelijke isolatiemonteurs jouw kant op, wanneer je maar wil.

Onze isolatiemonteurs

De isolatie vakkrachten van JJM Personeel hebben veel kennis en ervaring met het aanbrengen van diverse soorten isolatie. Een concertzaal voorzien van geluidsisolatie, industriële isolatie plaatsen of temperatuurisolatie in huizen; onze tijdelijke isolatiemonteurs kunnen het allemaal! De isolatiemonteurs zijn het gewend om te werken met materialen als glaswol, steenwol, armaflex, schuim, lijm & isolatieplaten. Met behulp van deze materialen kunnen zij alle soorten ruimtes isoleren. Denk hierbij aan vloeren, spouwen, maar ook kruipruimtes, leidingen, luchtkanalen en daken. Ook weten al onze isolatiemonteurs oplossingen te vinden voor thermische isolatie problemen zoals vochtophopingen en verzakte isolatie. De grootste verantwoordelijkheid van de vakkrachten is ervoor zorgen dat alle werkzaamheden volgens alle veiligheidseisen en kwaliteitsnormen worden uitgevoerd.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een isolatiemonteur uitzendkracht?

Al meer dan 15 jaar houden wij als JJM Personeel Uitzendbureau ons bezig met het koppelen van de juiste uitzendkrachten aan de juiste opdrachten. Mede door deze jarenlange ervaring kunnen wij met trots zeggen dat wij onze vakkrachten en opdrachtgevers snel en goed kunnen helpen. Door tijdelijk bouwpersoneel in te huren via JJM Personeel Uitzendbureau verdwijnt er veel werk uit jouw handen. Denk hierbij aan werkzaamheden op personeelsvlak, begeleiding en administratie. Wij hebben jobcoaches in dienst die 24/7 klaarstaan voor al ons personeel, om ze te begeleiden waar nodig. Zij zorgen ervoor dat er bij hen aan niets ontbreekt én dat zij goed voorbereid aan elk project kunnen starten. Jij behoudt ten alle tijden inzicht en controle terwijl je ook minder werkgeversrisico loopt. Wij investeren graag in ons uitzendpersoneel! Bij JJM Personeel Uitzendbureau geldt afspraak is afspraak en hier houden wij ons ook aan. Op deze manier mogen wij duurzame samenwerkingen ontwikkelen.

Vragen of interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een van onze uitzendkrachten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op (+31) 073 614 77 38 of stuur een mailtje naar info@jjmpersoneel.nl.

Tevreden opdrachtgevers