Ijzervlechters gezocht?

Ben je op zoek naar een expert in het verwerken van wapeningsstaven? De ijzervlechters van JJM Personeel Uitzendbureau staan voor jou klaar! Wij sturen tijdelijke ijzervlechters jouw kant op, wanneer je maar wil.

Onze ijzervlechters

De ijzervlechters van JJM Personeel Uitzendbureau zijn ervaren en houden van een uitdaging. Onze vakkrachten zijn experts in het maken van wapening voor bijvoorbeeld funderingen, kolommen, vloeren, wanden en lateien. Allereerst bestuderen onze ijzervlechters de technische tekeningen aandachtig en aan de hand daarvan worden de werkzaamheden bepaald. De dagelijkse werkzaamheden van ons tijdelijk bouwpersoneel bestaat uit het juist aanbrengen van betonstaal, het aan voorgespannen staal vastmaken van wapening en het verwerken van wapeningsstaven, zoals het knippen en buigen ervan. Dit wordt allemaal gebruikt voor de fundering en opbouw van bijvoorbeeld woningen en appartementen, maar ook viaducten. Het is dus uiterst belangrijk dat deze werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Onze tijdelijke ijzervlechters dragen daarom ook zelf de zorg dat dit volgens alle veiligheidsnormen en kwaliteitseisen wordt uitgevoerd; zij zorgen ervoor dat alles juist wordt aangebracht en aan elkaar wordt bevestigd.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een ijzervlechter uitzendkracht?

Als JJM Personeel Uitzendbureau houden wij ons al meer dan 15 jaar bezig met het koppelen van de juiste uitzendkrachten aan de juiste opdrachten. Mede door deze jarenlange ervaring kunnen wij onze vakkrachten en opdrachtgevers snel en goed helpen. Door via ons tijdelijk bouwpersoneel in te huren, bespaar je veel op personeelsvlak, administratie en begeleiding. Onze jobcoaches zorgen er namelijk voor dat al onze uitzendkrachten de benodigde begeleiding krijgen en zij staan 24/7 voor hen klaar. Wij investeren graag in ons bouwpersoneel om ervoor te zorgen dat er bij hen aan niets ontbreekt. Onze vakkrachten zijn uiterst voorbereid op elke klus. Jij behoudt het inzicht en de controle, terwijl je ook minder werkgeversrisico loopt. Wij als JJM Personeel Uitzendbureau houden ons aan de gemaakte afspraken en creëren graag duurzame samenwerkingen waar we trots op zijn.

Vragen of interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een van onze uitzendkrachten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op (+31) 073 614 77 38 of stuur een mailtje naar info@jjmpersoneel.nl.

Tevreden opdrachtgevers