Handslopers gezocht?

Heb jij een pand wat gesloopt moet worden, een ruimte die gestript moet worden of andere sloop gerelateerde klussen? De uitzendkrachten van JJM Personeel staan voor jou klaar! Wij sturen tijdelijk of voor langere tijd slopers met ervaring op de bouw jouw kant op wanneer daar behoefte naar ontstaat.

Onze handslopers

Onze vakkrachten houden van aanpakken en zijn niet vies van fysiek zwaar werk. Met behulp van diverse hand- en machinale gereedschappen, zijn ze bereid om zorgvuldig aan elk project te werken. Het slopen van diverse panden, strippen van verschillende ruimtes en zelfs de opruimwerkzaamheden die daarbij komen kijken, zijn voor onze handslopers een gewoonte. Niets is te gek of onmogelijk! Het zelfstandig verrichten van diverse sloop-, demontage- en afvoerwerkzaamheden is de verantwoordelijkheid van de uitzendkracht zelf. De sloper zorgt ervoor dat dit volgens alle veiligheidseisen en kwaliteitsvoorschriften gebeurt, wat de opdracht ook is. Het afbreken van roerend en onroerend goed is voor onze handslopers een dagelijkse bezigheid, die zij nauwkeurig en volgens een juist werktempo uitvoeren.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een handsloper uitzendkracht?

Met meer dan 15 jaar ervaring proberen wij als JJM Personeel Uitzendbureau dagelijks onze medewerkers en opdrachtgevers snel en goed te helpen, door de juiste vakkrachten te koppelen aan de juiste opdracht. Onze jobcoaches begeleiden onze uitzendkrachten 24/7 en zorgen ervoor dat het bij hen aan niets ontbreekt. Wij investeren graag in onze medewerkers zodat zij goed voorbereid hun werk kunnen doen. We doen wat we beloven en geloven in een duurzame samenwerking waar we trots op zijn. Doordat je voor een uitzendkracht kiest, nemen wij als JJM Personeel Uitzendbureau veel werk uit jouw handen. Uitzendkrachten besparen je op personeelsvlak werk en zorgen, administratie én begeleiding; dit wordt allemaal door ons geregeld. Jij blijft altijd inzicht en controle houden én je loopt minder werkgeversrisico.

Vragen of interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een van onze uitzendkrachten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op (+31) 073 614 77 38 of stuur een mailtje naar info@jjmpersoneel.nl.

Tevreden opdrachtgevers