Dak en- wand speciliasten gezocht?

Ben jij op zoek naar iemand die jouw dak of wand kan beplaten? De uitzendkrachten van JJM Personeel Uitzendbureau staan voor jou klaar! Wij sturen tijdelijk bouwpersoneel jouw kant op, wanneer dat ook nodig is.

Onze dakbeplaters & wandbeplaters

De tijdelijke dak en wandbeplaters van JJM Personeel Uitzendbureau zijn niet vies van hard werken en houden van een uitdaging. Zij werken in de nieuwbouw en renovatie en komen met allerlei praktische oplossingen voor onverwachte problemen, of het nou om een schuur, loods, hal, woning of werkruimte gaat. Onze vakkrachten werken dagelijks met (geïsoleerde) sandwichpanelen, warm-dak profielplaten, dakpanplaten en golfplaten. De uitzendkrachten meten de gegeven wand of dak op en gaan vervolgens secuur te werk met het beplaten ervan. Hierbij houden de uitzendkrachten te allen tijde de veiligheidseisen en kwaliteitsnormen in hun achterhoofd, om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden aan deze eisen en normen voldoen. Nieuwbouw of renovatie, een schuur of werkruimte; het maakt onze vakkrachten niets uit!

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een dakbeplater of wandbeplater uitzendkracht?

Door het inhuren van tijdelijk bouwpersoneel nemen wij als JJM Personeel Uitzendbureau veel werk uit jouw handen op personeelsvlak, administratie en begeleiding. Onze jobcoaches zijn 24/7 beschikbaar voor onze vakkrachten en zorgen ervoor dat zij allemaal de benodigde begeleiding krijgen. Ook zorgen zij ervoor dat het bij hen aan niets ontbreekt en dat ze goed voorbereid aan elke klus kunnen beginnen. Wij investeren graag in onze uitzendkrachten en jij blijft inzicht en controle houden, dat allemaal terwijl je ook minder werkgeversrisico loopt! Wij houden ons al meer dan 15 jaar bezig met het koppelen van het juiste bouwpersoneel aan de juiste klussen en mede door deze jarenlange ervaring kunnen wij onze uitzendkrachten en opdrachtgevers snel en goed helpen. Wij als JJM Personeel Uitzendbureau houden ons aan de gemaakte afspraken en wij zijn trots op de duurzame samenwerkingen die wij door de jaren heen hebben gecreëerd.

Vragen of interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een van onze uitzendkrachten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op (+31) 073 614 77 38 of stuur een mailtje naar info@jjmpersoneel.nl.

Tevreden opdrachtgevers