Bouwhulp & bouwopruimers gezocht?

Zoek je iemand ter ondersteuning van jouw huidige vakkrachten op de bouw, of heb je een hoop puin liggen wat geruimd moet worden? JJM Personeel Uitzendbureau heeft uitzendkrachten die deze klussen kunnen klaren! Wij sturen je tijdelijke bouwhulp of bouwopruimers wanneer jij daar behoefte naar hebt.

Onze bouwhulpen & bouwopruimers

De uitzendkrachten van JJM Personeel zijn bereid om elke klus te klaren, of dit nu een nieuwbouw- of renovatieproject is; zij kunnen het aan! Onze bouwhulp en bouwopruimers zijn niet vies van fysiek zwaar werk en houden van aanpakken. Van het sjouwen van bouwmaterialen tot het timmeren van een houtskeletbouwwerk; niets is onbekend terrein voor onze uitzendkrachten! Onze bouwhulp houdt zich vooral bezig met het ervoor zorgen dat alle vakkrachten op de bouwplaats de hulp krijgen die ze nodig hebben. Ook dragen zij mede de verantwoordelijkheid dat de werkzaamheden op de bouw goed verlopen volgens de vereiste veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen. Onze bouwopruimers dragen de verantwoordelijkheid van het snel en net opruimen van de werkplaats, zodat alle werkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom uitzendkracht bouwhulpen of opruimers?

Wij als JJM Personeel Uitzendbureau hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het snel en goed helpen van vakkrachten en opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat de juiste uitzendkrachten gekoppeld worden aan de juiste opdracht, om zo de klussen zo snel en goed mogelijk te klaren. Onze jobcoaches zorgen 24/7 voor de nodige begeleiding van onze vakkrachten en zij zorgen ervoor dat het bij hen aan niets ontbreekt. Wij investeren graag in ons tijdelijk bouwpersoneel zodat zij goed voorbereid aan elke klus kunnen beginnen. Bovendien nemen wij veel werk uit jouw handen op personeelsvlak, administratie en begeleiding als je ervoor kiest om bouwpersoneel in te huren via JJM Personeel Uitzendbureau. Je loopt minder kans op werkgevers risico, terwijl je inzicht en controle blijft houden. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken en zijn trots op de duurzame samenwerkingen die wij mogen creëren.

Vragen of interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een van onze uitzendkrachten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op (+31) 073 614 77 38 of stuur een mailtje naar info@jjmpersoneel.nl.

Tevreden opdrachtgevers