Blokkenlijmer gezocht?

Ben jij op zoek naar blokkenlijmers die jouw binnenmuur kan bouwen? Zoek niet verder! JJM Personeel heeft de juiste vakkrachten voor deze klus. Wij sturen tijdelijk bouwpersoneel jouw kant op, wanneer nodig.

Blokkenlijmers van JJM Personeel

De blokkenlijmers van JJM Personeel zijn niet vies van hard werken en hebben een oog voor detail. De uitzend blokkenlijmers bestuderen allereerst tekeningen, om er zo achter te komen wat het plan is voor het project. Vervolgens is het belangrijk dat lijnen secuur worden uitgezet en dat de lijm voor de blokken goed wordt voorbereid. De werkzaamheden van de vakkracht zijn dus het lijmen van de blokken, het bouwen van de binnenmuren en het lijmen daarvan. Aanvullende taken kunnen het besturen van een kraan zijn. Het is belangrijk dat de tijdelijke blokkenlijmers dit kunnen, aangezien de blokken erg zwaar zijn en makkelijk te verplaatsen zijn met een kraan. De grootste verantwoordelijkheid van onze blokkenlijmers is het ervoor zorgen dat alle werkzaamheden conform de veiligheidseisen en kwaliteitsnormen worden uitgevoerd.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een blokkenlijmer uitzendkracht?

Tijdelijk bouwpersoneel inhuren via JJM Personeel neemt veel werk uit jouw handen; werkzaamheden op personeelsvlak, administratie en begeleiding hoef jij je niet langer druk om te maken. Onze jobcoaches zijn 24/7 beschikbaar om al onze uitzendkrachten te begeleiden waar nodig is. Zij zorgen ervoor dat er bij hen aan niets ontbreekt én dat ze goed voorbereid aan elke klus kunnen beginnen. Jij blijft ten alle tijden inzicht en controle houden, terwijl je tegelijkertijd minder werkgeversrisico loopt. Wij investeren graag in onze vakkrachten en kunnen met trots zeggen dat wij al meer dan 15 jaar ons tijdelijk personeel en opdrachtgevers goed en snel mogen helpen. Mede door deze ervaring kunnen wij de juiste uitzendkrachten aan de juiste opdrachten koppelen. Bij ons uitzendbureau geldt afspraak is afspraak en hier houden wij ons ook aan, zodat we duurzame samenwerkingen kunnen ontwikkelen.

Vragen of interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een van onze uitzendkrachten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op (+31) 073 614 77 38 of stuur een mailtje naar info@jjmpersoneel.nl.

Tevreden opdrachtgevers