Betontimmerman gezocht?

Heb jij een expert nodig op het gebied van betonwerkzaamheden? Zoek niet verder! JJM Personeel Uitzendbureau heeft hier de juiste vakmannen voor. Wij sturen tijdelijk bouwpersoneel jouw kant op, wanneer je maar wil!

Onze betontimmermannen

Onze vakkrachten hebben veel ervaring en houden van aanpakken. De betontimmermannen van JJM Personeel Uitzendbureau zijn professionals in betonstortingen en andere beton gerelateerde werkzaamheden. Echter voordat het beton daadwerkelijk gestort mag worden, moeten diverse bouwtekeningen worden gelezen en begrepen, waarna ze pas worden uitgevoerd. Betontimmermannen dragen veel verantwoordelijkheid en werken mee aan de bouw van grote betonnen elementen. Het tijdelijk bouwpersoneel houdt zich vooral bezig met het aanbrengen van bekistingen, het vormgeven van bouwelementen in beton en het plaatsen van funderingen. Ook houden zij zich bezig met maatvoering en stelwerkzaamheden. De vakkrachten dienen zelf in de gaten te houden dat alles moet voldoen aan de veiligheidseisen en kwaliteitsnormen, evenals aan de wensen van de opdrachtgever.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een betontimmerman uitzendkracht?

Wij als JJM Personeel Uitzendbureau houden ons al meer dan 15 jaar bezig met het snel en goed helpen van veel vakkrachten en opdrachtgevers. Mede door deze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat de juiste uitzendkrachten aan de juiste opdrachten worden gekoppeld. Je kan veel besparen op personeelsvlak, administratie en begeleiding door tijdelijk bouwpersoneel via ons in te huren. Wij hebben namelijk jobcoaches die 24/7 beschikbaar zijn voor ons uitzendpersoneel om ervoor te zorgen dat zij de benodigde begeleiding krijgen én dat het bij hen aan niets ontbreekt. Wij investeren graag in onze vakkrachten en hierdoor kunnen zij goed voorbereid aan elke klus beginnen. Bovendien loop je op deze manier minder kans op werkgeversrisico, zonder het verlies van inzicht en controle. Wij als JJM Personeel Uitzendbureau houden ons aan de gemaakte afspraken en creëren graag duurzame samenwerkingen waar we trots op zijn.

Vragen of interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een van onze uitzendkrachten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op (+31) 073 614 77 38 of stuur een mailtje naar info@jjmpersoneel.nl.

Tevreden opdrachtgevers