Home » Onze vakgebieden » Afbouw » Voeger

Voeger gezocht?

Ben jij op zoek naar een voeger die jouw muren netjes kan afwerken? JJM Personeel heeft de juiste vakkrachten in dienst om deze klus voor jou te klaren. Wij sturen tijdelijk afbouwpersoneel jouw kant op, wanneer nodig.

Onze voegers.

De voegers van JJM Personeel houden zich dagelijks bezig met het zorgen voor een nette afwerking van de voegen in muren. De voeger maakt de muur schoon met verdund zoutzuur en water en als deze weer droog is gaat hij aan de slag met het aanbrengen van de zelfgemengde mortel. Dit doet hij met behulp van een voegspijker. Het is belangrijk dat de mortel goed is gemengd, zodat de voegen niet alleen zorgen voor mooiere muren, maar ook zodat er geen water bij het metselwerk kan komen. Ook kunnen onze tijdelijke voegers renovatiewerkzaamheden uitvoeren. Hierbij verwijdert de vakkracht de oude voegen zelf, om vervolgens de lint- en stootvoegen opnieuw af te werken. Al deze werkzaamheden moeten volgens de veiligheidseisen en kwaliteitsnormen worden uitgevoerd. Hier draagt elke voeger zelf de verantwoordelijkheid voor.

200+ gecertificeerde vakkrachten beschikbaar!

Ik ben op zoek naar een voeger.

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op voor het afstemmen van de wensen zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Waarom een uitzendkracht plafonneur?

Het inhuren van tijdelijk afbouwpersoneel brengt veel voordelen met zich mee. Zo nemen wij als uitzendbureau, werk uit jouw handen op personeelsvlak, administratie en begeleiding. Jij blijft ten alle tijden inzicht en controle houden, terwijl je minder werkgeversrisico loopt. Wij hebben jobcoaches in dienst die 24/7 klaar staan voor al ons afbouwpersoneel om hen de begeleiding te bieden die zij nodig hebben. Zij zorgen ervoor dat er bij hen aan niets ontbreekt én dat zij goed voorbereid aan elke klus kunnen beginnen. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij onze vakkrachten en opdrachtgevers snel en goed helpen, waardoor wij het juiste afbouwpersoneel aan de juiste opdrachten koppelen. Bij ons geldt afspraak is afspraak en hier houden wij ons ook aan. Wij investeren graag in ons tijdelijk personeel en creëren graag duurzame samenwerkingen waar wij trots op mogen zijn.

Vragen of interesse?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.