Stukadoor gezocht?

Ben jij op zoek naar iemand die jouw muur, wand of gevel kan voorzien van een afwerklaag? De stukadoors van JJM Personeel kunnen deze klus voor jou klaren! Wij sturen tijdelijk stukadoors jouw kant op, wanneer nodig.

Onze stukadoors

De stukadoors van JJM Personeel zijn hardwerkend en zeer nauwkeurig. Zij houden zich dagelijks bezig met het aanbrengen van een afwerklaag op bijvoorbeeld muren, gevels of plafonds. De vakkrachten beginnen met het prepareren van het oppervlak, door deze schoon te maken en alles wat er voorheen op zat eraf te halen. Om scheuren te voorkomen, worden overgangsgebieden afgeplakt met gaas. De ondergrond krijgt een voorstrijkmiddel en in de tussentijd maakt de tijdelijke stukadoor de mortel aan. Vervolgens wordt het oppervlak beraapt of bepleisterd met de mortel en uitgevlakt met behulp van een rei. De vakkracht moet ervoor zorgen dat het oppervlak glad wordt gemaakt, hier kan hij gebruik maken van een spackmes. Oneffenheden worden weggewerkt en het is af. Al onze stukadoors dragen de verantwoordelijkheid dat alle werkzaamheden volgens veiligheidseisen en kwaliteitsnormen moeten worden uitgevoerd.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een stukadoor uitzendkracht?

Door tijdelijk afbouwpersoneel in te huren via JJM Personeel, kunnen wij veel werk uit jouw handen nemen. Denk hierbij aan werkzaamheden op personeelsvlak, administratie en begeleiding. Onze jobcoaches staan 24/7 klaar om al onze uitzendkrachten te voorzien van de nodige begeleiding én zij zorgen ervoor dat er bij hen aan niets ontbreekt. Wij investeren graag in ons tijdelijk personeel zodat zij goed voorbereid aan elke klus kunnen beginnen! Jij blijft ten alle tijden inzicht en controle houden, terwijl je minder werkgeversrisico loopt. Al meer dan 15 jaar houden wij als JJM Personeel ons bezig met het snel en juist koppelen van vakkrachten en opdrachten. Op deze manier maken wij én ons afbouwpersoneel én onze opdrachtgevers blij.

Vragen of interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een van onze uitzendkrachten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op (+31) 073 614 77 38 of stuur een mailtje naar info@jjmpersoneel.nl.

Tevreden opdrachtgevers