Plafonneur gezocht?

Ben jij op zoek naar professionals die jouw kunnen ondersteunen bij je project met het zetten van plafonds? JJM heeft de juiste vakkrachten die deze klus voor je klaren.

Onze plafonneurs.

Plafonneurs van JJM houden wel van een uitdaging en werken zeer secuur. Zij zijn bekend met het monteren van systeemplafonds of onderdelen ervan. Of de systemen vast of verplaatsbaar moeten zijn maakt onze vakkrachten niets uit; zij kunnen met beide systemen uit de voeten. De plafonneurs bereiden hun werkzaamheden voor en meten maten op om een naadloos eindresultaat te creëren. Zij monteren de plafonds en brengen diverse hulpconstructies en voorzieningen aan waar nodig. Ook brengen de vakkrachten sparingen aan, voor bijvoorbeeld een luchtventilatiesysteem of lampen. De grootste verantwoordelijkheid van ons afbouw personeel is ervoor zorgen dat alle werkzaamheden conform de veiligheidseisen, kwaliteitsnormen en milieuvoorschriften worden uitgevoerd. Praktische oplossingen bedenken voor onverwachte problemen is voor ons tijdelijk personeel niets nieuws.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een uitzendkracht plafonneur?

Al meer dan 15 jaar houden wij van JJM Personeel ons bezig met het snel en goed helpen van onze uitzendkrachten en opdrachtgevers. Mede door deze jarenlange ervaring kunnen wij de juiste vakkrachten koppelen aan de juiste opdrachten. Door tijdelijk afbouwpersoneel via ons in te huren, kunnen wij veel werk uit jouw handen nemen. Denk hierbij aan werkzaamheden op personeelsvlak, administratie en begeleiding. Jij blijft ten alle tijden inzicht en controle houden, terwijl je minder werkgeversrisico loopt. Wij investeren graag in ons afbouwpersoneel en daarom staan onze jobcoaches 24/7 klaar om onze uitzendkrachten de benodigde begeleiding te bieden. Op deze manier ontbreekt er bij hen aan niets en kunnen zij goed voorbereid aan elke klus beginnen. Bij ons geldt afspraak is afspraak en hier houden wij ons ook aan. Wij bouwen graag duurzame samenwerkingen op waar we trots op mogen zijn.

Vragen of interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een van onze uitzendkrachten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op (+31) 073 614 77 38 of stuur een mailtje naar info@jjmpersoneel.nl.

Tevreden opdrachtgevers