Metal stud monteur gezocht?

Professionals nodig op het gebied van ruimtelijke reorganisatie? Onze uitzendkrachten van JJM kunnen je hierbij helpen. Wij sturen tijdelijk afbouw personeel jouw kant op, wanneer jij dit wilt.

Onze metal stud monteurs

De metal stud monteurs van JJM Personeel hebben een groot ruimtelijk inzicht in werken oplossingsgericht. Zij houden zich dagelijks bezig met het plaatsen van wanden en plafonds, die middels een metal stud constructie bevestigd worden. De tijdelijke metal stud monteurs zetten aluminium profielen uit, die de basis van de gehele constructie zijn. Vervolgens kunnen hier de wanden en plafonds in worden geplaatst. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat de wanden en plafonds goed bevestigd zijn en dat ze jaren mee kunnen gaan. De vakkrachten kunnen deze ruimtelijke reorganisaties uitvoeren in zowel nieuwbouw-, verbouw- of renovatieprojecten. De grootste verantwoordelijkheid die alle tijdelijke metal stud monteurs met zich meedragen is het ervoor zorgen dat alle werkzaamheden conform alle veiligheidseisen, kwaliteitsnormen en milieuregels worden uitgevoerd.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een uitzendkracht metal stud monteur?

Wij als JJM Personeel Uitzendbureau houden ons al meer dan 15 jaar bezig met het snel en goed helpen van onze uitzendkrachten en opdrachtgevers. Wij dragen de zorg dat de juiste vakkrachten aan de juiste opdrachten worden gekoppeld. Het inhuren van tijdelijk afbouwpersoneel via ons neemt veel werk uit jouw handen. Denk hierbij aan werkzaamheden op personeelsvlak, administratie en begeleiding. Onze jobcoaches staan 24/7 klaar voor al onze uitzendkrachten om hen de ondersteuning en begeleiding te bieden die zij nodig hebben. Zij zorgen ervoor dat er bij hen aan niets ontbreekt en dat ze goed voorbereid aan elke klus kunnen beginnen. Jij loopt minder werkgeversrisico en dat terwijl je ten alle tijden de inzicht en controle blijft houden! Wij investeren graag in ons tijdelijk afbouwpersoneel en creëren graag duurzame samenwerkingen waar we trots op zijn.

Vragen of interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een van onze uitzendkrachten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op (+31) 073 614 77 38 of stuur een mailtje naar info@jjmpersoneel.nl.

Tevreden opdrachtgevers