Gipswand monteur gezocht?

Ben jij op zoek naar een professional die voor jou gipswanden kan plaatsen? JJM Personeel heeft hier de juiste vakkrachten voor! Wij sturen tijdelijk afbouwpersoneel jouw kant op, wanneer je ze nodig hebt.

Onze gipswand monteurs

JJM Personeel heeft gipswand monteurs in dienst die oog voor detail en goed technisch inzicht hebben. Deze vakkrachten houden zich dagelijks bezig met het plaatsen van gipswanden, vaak met behulp van metal stud constructies. Dit zijn uitgezette aluminium profielen die de basis van de constructie voor gipswanden vormen. De gipswanden worden hier zorgvuldig in geplaatst, om een naadloos eindresultaat te leveren. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat de gipswanden goed bevestigd zijn en jarenlang mee kunnen gaan. De plaatsing van deze wanden kan worden verricht in nieuwbouw-, verbouw- of renovatieprojecten. De grootste verantwoordelijkheid van al ons tijdelijk afbouwpersoneel is het ervoor zorgen dat alle werkzaamheden conform alle veiligheidseisen, kwaliteitsnormen en milieuvoorschriften worden uitgevoerd.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een uitzendkracht gipswand monteur?

Tijdelijk afbouwpersoneel inhuren via JJM Personeel brengt veel voordelen met zich mee. Jij hoeft je niet langer druk te maken om werkzaamheden op personeelsvlak, administratie en begeleiding; dit regelen wij allemaal! Bovendien loopt je minder werkgeversrisico, terwijl je ten alle tijden inzicht en controle blijft houden. Wij investeren graag in ons afbouwpersoneel en daarom staan onze jobcoaches 24/7 klaar voor onze uitzendkrachten om ze te begeleiden waar nodig. Zij zorgen ervoor dat er bij hen aan niets ontbreekt én dat ze goed voorbereid aan elke klus kunnen beginnen. Al meer dan 15 jaar houden wij als JJM Personeel Uitzendbureau ons bezig met het koppelen van de juiste vakmensen aan de juiste opdrachten. Op deze manier kunnen wij onze uitzendkrachten en opdrachtgevers snel en goed helpen. Bij ons geldt afspraak is afspraak en hier houden wij ons ook aan. Wij creëren graag duurzame samenwerkingen waar we trots op zijn.

Vragen of interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een van onze uitzendkrachten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op (+31) 073 614 77 38 of stuur een mailtje naar info@jjmpersoneel.nl.

Tevreden opdrachtgevers