Afbouwbedrijven zijn bedrijven die zich bezighouden met de werkzaamheden op een bouwwerf wanneer de ruwbouw volledig klaar is. Wat zijn de eigenlijke taken van een specialist in de afbouw en waar kan je deze professionals vinden? We vertellen het jou in dit artikel.

Afbouw werkzaamheden

Het begrip “afbouwwerkzaamheden” mag heel breed opgevat worden. Van het leggen van vloeren tot het inbouwen van spotjes en het isoleren van daken en gevels, afbouwwerkzaamheden is de verzamelnaam voor alle werkzaamheden in de afbouw. En deze werkzaamheden kunnen van start gaan van zodra de “ruwe” werken in de bouw beëindigd zijn. Ben je zelf op zoek naar een specialist in de afbouw? Dan ben je bij uitzendbureau JJM Personeel aan het juiste adres. Bij ons kan je terecht voor afbouwspecialisten in de volgende vakgebieden:

Timmermannen

Aan elk afbouwproject, of het nu om renovatie of om nieuwbouw gaat, komt er vroeg of laat een timmerman te pas. Wens jij jouw ramen van een houten omlijsting te voorzien, moet er een houten draagbalksysteem gemaakt worden voor jouw dak of heb je een lege ruimte waarin je graag een inbouwkast zou willen? Wij zoeken een timmerman voor jou!

Tegelzetters

Tegelzetters zijn gespecialiseerd in het leggen van tegelvloeren, laminaat, parket, etc. Ook voor het betegelen van een badkamer- of keukenwand doe je beroep op een tegelzetter.

Schilders

Voor een mooie binnenafwerking zijn perfect geschilderde muren een absolute must. Neem contact op met uitzendbureau JJM Personeel en laat het schilderen van muren, meubels, raam- en deurwerk, etc. over aan een vakman.

Plafonneurs

Het plaatsen van een plafond is precisiewerk dat je best overlaat aan een gespecialiseerde vakman. Wil jij jouw plafond verlagen, wil je spotjes voorzien in jouw plafond of wil je een volledig nieuw plafond in een afwijkende vorm? Onze plafonneurs maken er werk van!

Stukadoors

Stucwerk kan zowel decoratief als met het oog op een verdere afwerking van de muren dienen. Of je nu kiest voor glad stucwerk of stucwerk met structuur, ook dit is een karwei die je best uitbesteedt aan een ervaren vakman. Onze stukadoors hebben een brede kennis van de verschillende manieren van stuken.

Metselaars

Metselaars kunnen zowel in de bouw als in de afbouw ingezet worden. Wil jij graag een mooie tuinmuur of heb je besloten om eindelijk werk te maken van dat gemetste tuinhuisje waar je al jaren van droomt? Wij sturen jou een gekwalificeerde metselaar.

Voegers

Een paar weken nadat het metselwerk klaar is, is het tijd om te voegen. Voegen doe je enerzijds om vochtplekken en koudebruggen te voorkomen en anderzijds ter versteviging van je woning. Daarnaast geven voegen een mooie, unieke uitstraling aan een woning. Voegen bestaan in verschillende soorten. Van platvolle voegen tot holle voegen en schaduwvoegen, er is voor ieder wat wils.

Andere vakgebieden

Heb jij een afbouwspecialist in een ander vakgebied nodig? Ons uitzendbureau is tevens gespecialiseerd in het uitzenden van metal stud monteurs, gipswand monteurs en algemene nieuwbouw- en renovatiespecialisten.