Schilders gezocht?

Op zoek naar schilders voor nieuwbouwschilderwerk, onderhoudsschilderwerk of reparatieschilderwerk? Wij bieden voor ieder type opdracht de juiste medewerkers. Door middel van ons eigen vervoer en nodige gereedschap zijn onze schilders eenvoudig inzetbaar binnen ieder project.

Onze schilders

Schilders van JJM Personeel zijn harde werkers en nauwkeurige vakkrachten. Zij houden zich dagelijks bezig met het schilderen in de nieuwbouw en renovatie en het onderhouden of repareren van al bestaand schilderwerk. Ook kunnen zij schilderwerk verrichten aan losse objecten, denk hierbij aan kasten, deuren en stoelen. Het is heel belangrijk dat voordat de verf op de wanden gaat, de ondergrond goed is geprepareerd. Dit houdt in dat de wanden van tevoren zijn geschuurd, geplamuurd en afgekrabd, om er op deze manier voor te zorgen dat de verf mooi even op de wanden blijft zitten. De tijdelijke schilders zorgen ook voor een mooie afwerking van de wanden, om het eindresultaat zo mooi mogelijk af te kunnen leveren. Mocht het nodig zijn, zullen onze schilders ook een (gespoten) laklaag aanbrengen. Al onze vakkrachten dragen zelf de verantwoordelijkheid dat alle werkzaamheden volgens alle veiligheidseisen en kwaliteitsnormen worden uitgevoerd.

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een uitzendkracht schilder?

JJM Personeel heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het uitzenden van vakkrachten en specialisten in de bouw, afbouw & techniek en is daarmee toonaangevend in het koppelen van de juiste uitzendkrachten aan de juiste opdrachten. Mede door deze ervaring kunnen wij al onze vakkrachten en opdrachtgevers snel en goed helpen. Het inhuren van tijdelijk afbouw personeel brengt vele voordelen met zich mee. Denk hierbij aan werkzaamheden op personeelsvlak, administratie en begeleiding. Onze jobcoaches staan 24/7 klaar om al ons tijdelijk personeel de begeleiding te bieden die zij nodig hebben, zodat elke vakkracht goed voorbereid aan elke klus kan beginnen. Jij blijft ten alle tijden inzicht en controle houden, terwijl je ook minder werkgeversrisico loopt. Wij investeren graag in ons afbouwpersoneel en zorgen ervoor dat er bij hen aan niets ontbreekt. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken en creëren graag duurzame samenwerkingen waar we trots op mogen zijn.

Vragen of interesse?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een van onze uitzendkrachten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op (+31) 073 614 77 38 of stuur een mailtje naar info@jjmpersoneel.nl.

Tevreden opdrachtgevers