Waarom zaken doen met JJM?

In de bouw, afbouw, techniek of logistiek wil je kunnen werken met betrouwbare, flexibele en ervaren werknemers. JJM verbindt al meer dan 15 jaar gecertificeerde internationale vakkrachten aan opdrachtgevers in heel Nederland. Of het nu om de installatie van zonnepanelen, zetten van metal-stud wanden, metselwerk, laswerk of iets anders gaat: we doen altijd ons best om de meest geschikte van onze medewerkers te koppelen aan jouw opdracht. Bij JJM zijn we trots op de goede band die we de afgelopen 15 jaar met zowel opdrachtgevers als medewerkers hebben opgebouwd. Jouw tevredenheid staat bij JJM dan ook op nummer één. We vertellen je graag wat ons het ideale uitzendbureau in de bouw, techniek en logistiek maakt.

Kantoor JJM Personeel

We werken met ervaren vakkrachten

JJM is hét schakelpunt voor internationale vakkrachten uit Polen en Roemenië in Nederland. Dankzij ons zorgvuldige sollicitatieproces nemen we alleen die krachten aan die beschikken over voldoende ervaring, bevoegdheden en diploma’s. Wij zenden uit met de nodige certificeringen zoals VCA, VCU, NEN, SNA, ABU, VBW en Stipp. Bovendien hebben onze medewerkers vaak al een ruime ervaring met verschillende soorten opdrachten in de techniek, bouw of logistiek, waardoor je geen tijd kwijt bent aan een inwerkperiode. Onze medewerkers weten wat ze doen. Bovendien voorzien we ze waar nodig van professioneel gereedschap en bedrijfswagens, zodat ze hun werk perfect uit kunnen voeren.

De flexibiliteit van onze uitzendkrachten

Er zitten veel voordelen aan het inhuren van flexibele uitzendkrachten bij JJM. Onze medewerkers zijn vaak al direct of op korte termijn beschikbaar voor elke opdracht. Bovendien is het inhuren van vakkrachten via een uitzendbureau een slimme zet op financieel vlak. Dankzij de flexibiliteit van onze medewerkers is het eenvoudig om op- of af te schalen in periodes waarin het drukker of juist rustiger is dan normaal, zonder vast te zitten aan salarissen die betaald moeten worden. We garanderen bovendien altijd een scherpe prijs en bieden als uitzender een service van hoge kwaliteit.

Auto's van JJM-Personeel

Een tevreden medewerker betekent een tevreden klant

Bij ons staat de werktevredenheid van onze medewerkers hoog in het vaandel. Zo verzorgen we huisvesting voor onze internationale vakkrachten en bieden we andere goede arbeidsvoorwaarden. We hebben bijvoorbeeld speciale jobcoaches die altijd klaarstaan om onze medewerkers te begeleiden. Een tevreden medewerker betekent namelijk een hogere kwaliteit van het geleverde werk. Niet voor niets heeft JJM op dit moment ruim 200 medewerkers in dienst, die werken aan opdrachten en projecten van maar liefst 56 tevreden opdrachtgevers.

JJM Personeel: voor elke opdracht in de bouw, techniek en logistiek

Dankzij ons ruime medewerkersbestand vinden we eenvoudig die medewerkers die jouw opdracht of project tot een succes kunnen maken. Bij ons kun je onder andere terecht voor afbouwmedewerkers, bouwvakkers, luchtkanalenmonteurs, loodgieters, stukadoors, tegelzetters, technische montage en nog veel meer. Onze medewerkers zijn allemaal de Engelse en/of de Duitse taal machtig. Wil je direct flexibel personeel bij ons inschakelen, of heb je een andere vraag? Je kunt ons bereiken via info@jjmpersoneel.nl of telefonisch via (+31) 073 614 77 38. We denken graag met je mee om de juiste medewerkers voor jouw project te vinden.