Prefab vakkrachten aangeboden

Vraag direct personeel aan

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ervaren prefab vakkrachten aangeboden

Om het opzetten, renoveren of uitbreiden van een prefab constructie veilig te laten verlopen, heb je vakkrachten nodig die ervaring hebben met deze bijzondere manier van bouwen. Helaas wordt er ook in 2024 weer een groot tekort aan prefab vakkrachten in de bouw en technische sector verwacht. Dit betekent dat veel huidige bouwprojecten hun deadlines niet zullen halen, waardoor veel nieuwe bouwprojecten noodgedwongen zullen moeten worden uitgesteld. Voor ondernemers en particulieren die niet zolang willen wachten, biedt JJM Personeel uitkomst. In ons internationale personeelsbestand vind je vele professionele vaklieden met prefab werk ervaring. Onze vakkrachten beschikken niet alleen over de nodige kennis en ervaring, maar zijn ook betrouwbaar en goed te bereiken. Hun professionaliteit zie je dan ook terug in een goed eindresultaat, binnen de afgesproken deadline! Wil jij prefab vakkrachten inhuren voor jouw klus? Lees dan vooral verder en ontdek welke mogelijkheden JJM Personeel jou biedt.

Bel: (+31) 073 6147738

Prefab vakkrachten uit Roemenië of Polen: dé oplossing voor het personeelstekort

Door een drastisch personeelstekort in de bouwsector worden er in Nederland momenteel veel prefab vakkrachten gezocht. JJM Personeel biedt de perfecte oplossing voor dit probleem. We zijn een internationaal erkend uitzendbureau met een ruim en gevarieerd personeelsbestand. Van prefab timmerlieden tot tegelzetters en metselaars, wij hebben de vakkrachten die jij zoekt. Prefab bouwconstructies zijn zeer populair in oostbloklanden, waardoor al onze vakkrachten beschikken over de nodige kennis en ervaring. Door je prefab werk uit handen te geven aan de vaklieden van JJM Personeel ben je verzekerd van puur vakmanschap, en dat voor een scherpe prijs!

Het inhuren van volledige prefab vakkrachten teams

Een ander voordeel van het inhuren van prefab vakkrachten bij JJM Personeel, is de mogelijkheid om in één keer een compleet team samen te stellen. Zo kun je bij ons één of meerdere prefab timmerlieden inhuren voor de afwerking van houten componenten, maar worden er ook prefab vakkrachten aangeboden die andere werkzaamheden kunnen verrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan metselaars, lassers, isolatiemonteurs of schilders. Twijfel je welke vakkrachten jouw bouwproject nodig heeft? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een vakkundig allround team voor een prefab bouwproject.

De begeleiding van prefab vakkrachten uit Polen en Roemenië

Als werkgever wil je natuurlijk dat jouw personeel een stabiele basis heeft, zodat ze het meeste uit hun werk kunnen halen. JJM Personeel heeft al ruim 15 ervaring in het samenbrengen van Nederlandse werkgevers met Poolse of Roemeense prefab vakkrachten. Wij werken met jobcoaches die gedurende het bouwproject de vakkrachten zullen ondersteunen. Daarnaast zorgen wij voor goede huisvesting, vervoer van en naar de bouwplek en het nodige gereedschap. Als werkgever heb je dus nergens omkijken naar en de werknemers kunnen zich volledig focussen op hun werkzaamheden. Een win-win situatie, volgens ons!

JJM Personeel: ervaren vakkrachten voor grote én kleine bouwprojecten

Bij JJM Personeel begrijpen we dat communicatie één van de belangrijkste aspecten is van een bouwteam. We werken daarom niet alleen met korte lijnen, maar al onze vakkrachten beschikken over kennis van de Engelse of Duitse taal. Zo garanderen we een prettige samenwerking. We zijn momenteel onder andere werkzaam in Brabant, Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland en Limburg. Onderstaand vind je een kleine greep uit de plaatsen waar onze vakkrachten in de afgelopen jaren al prefab werk hebben mogen uitvoeren. Mogen we jouw project binnenkort aan dit lijstje toevoegen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Nijmegen
 • Oss
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Uden
 • Utrecht
 • Venlo