JJM zorgt goed voor haar medewerkers

Tevreden personeel is een van de belangrijkste zaken om op te letten als uitzendbureau. Als succesvol uitzendbureau voor internationale vakkrachten weten we dat bij JJM maar al te goed. Een tevreden medewerker betekent namelijk een betere kwaliteit van werk. Bij JJM geloven we in het belang van medewerkerstevredenheid: onze vakkrachten hebben de kennis en expertise die nodig is om elke opdracht op te pakken. Wij zorgen er met de juiste ondersteuning voor dat ze dat op de best mogelijke manier kunnen doen. Hoe we onze medewerkers precies ondersteunen? Dat lees je in deze blog.

JJM personeel montage plafond

Kwalitatief hoogwaardige huisvesting voor JJM medewerkers

JJM werkt met internationale vakkrachten uit Polen en Roemenië. Dat betekent dat onze medewerkers huisvesting nodig hebben in Nederland, die we ze maar al te graag bieden. We vinden het belangrijk dat de woningen van onze vakkrachten comfortabel en van alle gemakken voorzien zijn. Ook letten we er goed op dat deze aan alle regels voldoen. We nemen de gezondheid en het comfort van onze medewerkers serieus en willen dat zij zich in hun woning op hun gemak kunnen voelen, zodat ze goed kunnen ontspannen nadat de werkdag voorbij is. Niet onbelangrijk: we zorgen ook voor uitstekend internet. Zo blijft het contact met de thuisbasis in Polen of Roemenië eenvoudig.

We investeren in goed gereedschap

Naast een medewerker die lekker in zijn vel zit, is ook kwalitatief goed gereedschap van belang voor een succesvolle klus. Daarom krijgen onze vakkrachten van ons alleen hoogwaardig gereedschap dat geschikt is voor elke klus. We beknibbelen nooit op het gereedschap en investeren graag in onze medewerkers. Zo weten we zeker dat ze hun opdrachten naar alle tevredenheid kunnen uitvoeren.

Medewerkers krijgen een bedrijfsauto

JJM is actief in heel Nederland, wat betekent dat onze vakkrachten zich regelmatig door het land moeten begeven om aan een bepaalde klus of opdracht te kunnen werken. Daarom regelen we de beste bedrijfswagens en -auto’s voor ze. Deze hebben voldoende ruimte om gereedschap en andere benodigdheden in mee te nemen en maken reizen naar verschillende locaties eenvoudig. Bovendien kun je onze professionals makkelijk herkennen aan hun bus of auto: hier staat namelijk altijd het logo van JJM op.

Auto's van JJM-Personeel

Ondersteuning van medewerkers en opdrachtgevers

JJM is al meer dan 15 jaar succesvol als uitzendbureau in de bouw, afbouw, energietransitie en logistiek. We vinden een goede band met zowel medewerkers als opdrachtgevers dan ook erg belangrijk en een persoonlijke aanpak staat bij ons voorop. Onze medewerkers worden daarom 24/7 ondersteund door jobcoaches. Zij zorgen voor de huisvesting en het juiste gereedschap, maar zijn ook het schakelpunt voor de start van een succesvolle carrière in Nederland. Zo zorgen we er altijd voor dat de juiste vakkracht bij de juiste opdrachtgever terechtkomt. Hierdoor hebben onze vakkrachten niet alleen de ervaring die nodig is om een klus te klaren, maar ook de gedrevenheid en het enthousiasme om de beste kwaliteit te leveren.