JJM Personeel voor ieder bouw- of technisch project

Kom je handen tekort voor een (af)bouwproject of technisch project? Dan is het zaak om gekwalificeerde vakmensen in te schakelen om de klus te klaren. Helaas is dit door het enorme tekort aan vakmensen in de bouw en techniek geen gemakkelijke opgave. Gelukkig brengt uitzendbureau JJM Personeel al meer dan 15 jaar opdrachtgevers en vakkrachten bij elkaar in deze branche. We werken samen met arbeidsmigranten uit Polen en Roemenië die we ondersteunen met huisvesting, een bedrijfsauto en professioneel gereedschap. Zo vind je via JJM Personeel de juiste gekwalificeerde vakmensen die jouw bouwproject tot een succes kunnen maken!

Afbouwspecialist

JJM Personeel met SNF certificaat

Dankzij het SNF-certificaat kunnen wij medewerkers ook direct geschikte huisvesting bieden. Het SNF-certificaat staat voor Stichting Normering Flexwonen. Deze stichting heeft als doel om de kwaliteit van huisvesting voor arbeidsmigranten te waarborgen en misstanden te voorkomen. Om in aanmerking te komen voor het SNF-certificaat, moeten wij voldoen aan een uitgebreide set van criteria op de gebieden van veiligheid en leefbaarheid. Wij hebben prachtige huizen met éénpersoonskamers ter beschikking die voldoen aan de wet- en regelgeving omtrent het SNF- certificaat. Hierdoor zijn onze vakmensen verzekerd van een stabiele basis, om zo een fijne werk- en leefomgeving op te bouwen.

Ondersteuning van A tot Z voor medewerkers

JJM is veel meer dan alleen een uitzendbureau. Wij hebben een breed netwerk aan betrouwbare arbeidsmigranten, die klaar staan om de handen uit de mouwen te steken voor projecten in de (af)bouw of techniek. Daarnaast hechten wij veel waarde aan investeren in onze medewerkers, zodat zij met een goed gevoel hun werk kunnen uitvoeren. Zo is iedere vakkracht uitgerust met een eigen bedrijfsauto en geschikt gereedschap om goed voor de dag te komen op iedere klus! Dankzij een persoonsgerichte manier van werken, brengen wij de kwaliteiten en kwalificaties van ons personeel in kaart. Zo vinden wij voor ieder project passende medewerkers die een waardevolle bijdrage kunnen leveren.

JJM Personeel werkbus

Waarom kiezen voor JJM Personeel?

JJM Personeel heeft een diepgaande kennis van de bouw en technieksector en begrijpt de specifieke behoeften en uitdagingen die komen kijken bij samenstellen van een efficiënt team voor een bouw- of technisch project. We beschikken over een uitgebreid netwerk aan ervaren vakmensen die bekend zijn met diverse disciplines binnen deze branche. Ieder bouwproject is uniek is en heeft specifieke eisen. Daarom komen wij met flexibele oplossingen en kunnen snel inspelen op veranderende behoeften en planningen. Of je nu behoefte hebt aan tijdelijke versterking of een volledig bouwteam, JJM Personeel levert maatwerk dat perfect aansluit op jouw project.

Vind de juiste vakmensen bij JJM Personeel

Er is in Nederland veel vraag naar medewerkers in de bouwsector en technische sector, maar niet voldoende personeel. Daarom zoekt JJM Personeel naar gekwalificeerde vakmensen die hun vak verstaan en (bouw)projecten naar een hoger niveau kunnen tillen. Benieuwd wat JJM Personeel voor jouw onderneming kan betekenen, of wil je je ook bij ons team van professionals aansluiten? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden!