Flexibel personeel inhuren: wat zijn de voordelen?

JJM zorgt al meer dan 15 jaar voor de verbinding tussen internationale vakkrachten uit Polen en Roemenië met opdrachtgevers door heel Nederland. Op deze manier hebben wij door heel het land al vele opdrachten met succes afgerond. Op dit moment heeft JJM 200 flexibele medewerkers in dienst, verdeeld over 56 opdrachtgevers. Ons personeel is vaak direct beschikbaar en is in te zetten bij een breed scala aan opdrachten binnen de bouw, afbouw en techniek. Wat nu precies de voordelen zijn van het werken met flexibele uitzendkrachten? Je leest het in deze blog.

Vakkrachten inhuren via JJM

Wanneer je bij ons flexibel personeel inhuurt, kun je ervan uitgaan dat zij weten wat ze doen. Onze internationale vakkrachten beschikken over alle benodigde diploma’s en certificeringen, zoals VCA, VCU, NEN, SNA, ABU, VBW en Stipp. Ze zijn inzetbaar in de bouw en afbouw, logistiek, productie, techniek en energie. Bovendien zorgt JJM ervoor dat onze medewerkers beschikking hebben over alles wat nodig is om hun werk goed uit te kunnen voeren. Zo krijgen ze van ons professioneel gereedschap en een gedegen bedrijfswagen tot hun beschikking. Dankzij ons screeningproces weten we zeker dat onze flexibele medewerkers altijd kwaliteit zullen leveren.

Technische flexwerker van JJM Personeel

Flexibel personeel voor alle opdrachten

Bij JJM kun je terecht met alle opdrachten binnen de bouw, afbouw en techniek. Onze medewerkers zijn inzetbaar op verschillende niveaus in verschillende sectoren en werken altijd veilig, zeker en professioneel. Of je nu assemblagemedewerkers, TIG lassers of juist stukadoors nodig hebt: onze recruiters, jobcaoaches, accountmanagers en binnendienst kunnen de medewerker met de juiste competenties aan jouw opdracht koppelen.

Bespaar op kosten met flexibel personeel

Het inschakelen van flexibel personeel kan ook een groot financieel voordeel opleveren. Bij JJM betaal je namelijk altijd de scherpste tarieven. Bovendien is het gemakkelijk om op of af te schalen, wat een uitkomst is in de rustigere periodes. Wanneer het werk en de opdrachten in een bepaalde periode afnemen, zit je dan ook niet vast aan verschillende contracten en salarisovereenkomsten. Het is eenvoudig om een overeenkomst met uitzendkrachten op te zeggen. Dit betekent dat je minder risico loopt in financieel zware tijden. Ook wanneer het werk onverwacht weer flink aantrekt, heb je dankzij JJM binnen de kortste keren weer bekwame vakkrachten tot je beschikking.

Kantoor JJM Personeel

De ervaring van flexibele vakkrachten

JJM is trots op haar goede band met zowel opdrachtgevers als medewerkers. Ons personeel krijgt altijd goede huisvesting in Nederland en hun werktevredenheid staat bij ons op nummer één. We streven ernaar om medewerkers voor een lange termijn aan te nemen, zodat ze ruim ervaring opdoen met verschillende opdrachten. Dit betekent dat flexibel personeel dat je bij ons inhuurt vaak meteen aan de slag kan en niet ingewerkt hoeft te worden. Dankzij hun ruime werkervaring bij verschillende opdrachtgevers passen ze zich makkelijk aan aan elke opdracht en zal je bedrijf dus kosten en tijd kunnen besparen op inwerktijd.

Heb je vragen over onze werkwijze of wil je direct flexibel personeel aanvragen bij JJM? Wij zijn bereikbaar via info@jjmpersoneel.nl of telefonisch via (+31) 073 614 77 38. Wij denken graag met je mee over de juiste inzet voor jouw opdracht en bedrijf.