Ervaren timmerlieden beschikbaar in de Prefab bouw bij JJM personeel

Wil je een prefab constructie opzetten, renoveren of uitbreiden en ben je op zoek naar ervaren timmerlieden om het project tot in de puntjes te verzorgen? In dat geval staat JJM Personeel graag voor je klaar met een team van ervaren timmerlieden in de prefab bouw. Onze internationale vakkrachten hebben een uitgebreide ervaring en kennis van de prefab bouw, onder andere dankzij de grote populariteit van deze bouwmethode in hun land van herkomst. Het voordeel van werken met prefab (prefabricated) bouwmethoden is dat bouwprojecten doorgaans veel sneller en efficiënter worden uitgevoerd. Onze Poolse en Roemeense timmerlieden vervullen hierin een belangrijke rol om hoogwaardige constructies te realiseren voor onze klanten. Lees hier meer over onze werkwijze en de ervaren timmerlieden en andere internationale vakmensen van JJM Personeel.

Tekort aan prefab timmerlieden in Nederland

Als opdrachtgever kan het soms een uitdaging zijn om ervaren prefab timmerlieden te vinden in Nederland, voornamelijk vanwege de vraag naar gespecialiseerde vakmensen in de bouwsector en de specifieke vaardigheden die vereist zijn voor prefab bouwmethoden. Onze timmerlieden zijn echte vakmensen die gespecialiseerd zijn in het werken met prefab materialen en componenten in de bouwsector. Met de prefab bouwmethode worden onderdelen eerst gefabriceerd voordat ze naar de bouwlocatie worden gebracht, zodat er tijd bespaard wordt met het plaatsen van bijvoorbeeld wanden, vloeren en daken. Op deze manier is er minder kans op fouten en variaties in de constructie. Het vakmanschap van onze timmerlieden garandeert dat het op maat maken, de plaatsing én afwerking van houten componenten netjes en zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Timmerman aan zaagtafel

Over onze vakkrachten uit Polen en Roemenië

Onze pool van vakkrachten bestaat uit getalenteerde professionals uit Polen en Roemenië. Ze beschikken niet alleen over de vereiste vaardigheden, maar ook over veel toewijding en vakmanschap om ieder bouwproject tot een succes te maken. Als erkend uitzendbureau in de bouwsector werken we al meer dan 15 jaar met internationale vakmensen, die wij persoonlijk begeleiden voor hun verblijf in Nederland. Onze jobcoaches ondersteunen ze waar nodig met comfortabele huisvesting, een bedrijfsauto en gereedschap, zodat zij vanuit een stabiele basis hun vak kunnen uitoefenen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over begeleiding en de administratie. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan internationaal personeel, kunnen wij aan ieder project eenvoudig de juiste vakmensen koppelen.

Gereedschap technisch personeel

JJM Personeel: voor ieder kortlopend of langdurig bouwproject

Bij JJM Personeel ondersteunen we opdrachtgevers door voor ieder bouwproject vakkundig, internationaal personeel in te zetten dat de nodige kennis en expertise bezit. Naast timmerlieden met ervaring in de prefab bouw, hebben we nog veel meer vakmensen die jouw team kunnen versterken. Of je nu naar een tegelzetter of een metselaar op zoek bent voor het voltooien van afbouw gerelateerde klussen, of extra handen nodig hebt in logistieke of supply chain processen, wij bieden gekwalificeerd personeel aan tegen scherpe tarieven. Meer weten over ons personeelsaanbod en op welke manier wij jouw onderneming kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op! We informeren je graag over de mogelijkheden!