Energietransitie en personeelstekort… JJM heeft de oplossing!

Door de energietransitie zijn er grote tekorten ontstaan in beroepsgroepen gekoppeld aan schonere energie. Hoe groter de reductie van uitstoot van broeikasgassen zal worden, des te meer installateurs van zonnepanelen, elektriciens, experts in isolatie en installatie- en onderhoudsmonteurs er nodig zijn. Bij uitzendbureau JJM Personeel werken we met arbeidsmigranten uit Polen en Roemenië, die zeer breed kunnen worden ingezet. Wij zorgen voor goede huisvesting, een bedrijfsauto en gereedschap en ons gekwalificeerde personeel levert vakwerk in de gehele energietransitie sector.

De overstap van fossiele energie naar schone energie

De overstap naar schonere energie houdt in dat er steeds meer gebruik zal worden gemaakt van hernieuwbare energie. Dit is energie die continu wordt aangevuld. Hierbij kun je denken aan energie afkomstig van de zon, wind, water en biomassa. Dit alles leidt tot minder uitstoot van broeikasgassen wanneer je het vergelijkt met fossiele energie. Bij fossiele energie wordt energie opgewekt door verbranding van aardolie, steenkool en aardgas. Naast dat dit een enorme uitstoot aan broeikasgassen veroorzaakt, zorgt het ook voor de opwarming van de aarde. Tot slot zal er op den duur een uitputting van de fossiele gassen ontstaan, wat tevens de noodzaak van een duurzame energietransitie aantoont.

JJM installateur zonnepanelen

Gekwalificeerde vakmensen bij JJM Personeel

Door de massale overstap naar schonere energie is er een enorme vraag naar goed geschoold personeel in de betreffende sector. We verbruiken immers allemaal veel energie in en rondom ons huis, maar ook op het werk en in openbare ruimtes. Vroeg of laat zal iedereen met de energietransitie te maken krijgen, of dat nu gaat om het laten installeren van zonnepanelen, een warmtepomp of het aanbrengen van extra isolatie. Doordat JJM Personeel samenwerkt met arbeidsmigranten uit Polen en Roemenië, hebben we een grote pool aan vakbekwame uitzendkrachten in de bouw en techniek. Ons personeel verstaat hun vak, spreekt Engels of Duits en beschikt over voldoende werkervaring. Daarnaast voldoen de vakkrachten aan de vereiste certificeringen, eisen en voorzieningen. Dit zijn onder andere VCA, VCU, NEN, SNA, ABU, VBW en Stipp.

JJM Personeel; meer dan alleen een uitzendbureau

JJM Personeel zorgt er al meer dan 15 jaar voor dat de juiste vakmensen bij de juiste opdrachtgever terecht komen. Door middel van onze persoonlijke en aandachtige manier van werken kunnen wij duurzame samenwerkingen aangaan. Wij investeren bovendien in onze arbeidsmigranten. Zo krijgt iedere medewerker goede huisvesting, zodat deze na elke werkdag ontspannen thuis kan komen. De jobcoaches en recruiters zorgen tevens dat er professioneel gereedschap klaarstaat voor onze medewerkers. Door te investeren in onze vakmensen zorgen we ervoor dat ze hun werk vol enthousiasme en gedrevenheid kunnen uitoefenen, of ze nu zonnepanelen of warmtepompen installeren of isolatie aanbrengen.

JJM bedrijfswagen op werkplaats

Wij zijn actief door heel Nederland, dus naast professioneel gereedschap zorgen wij ook voor gedegen bedrijfswagens. Zo kunnen onze medewerkers zich altijd comfortabel door het land verplaatsen en is er voldoende opbergruimte voor gereedschap en andere benodigdheden. Onze vakmensen kun je herkennen aan het blauwe JJM Personeel logo op de bus en auto.