Home » Onze vakgebieden » Techniek » TIG-lasser

TIG-lasser gezocht?

Heb jij nood aan een TIG-lasser met jarenlange ervaring en specifieke vakkennis? Dan ben je bij JJM Personeel aan het juiste adres! Wij werken samen met de beste vakmannen die jouw project verzekeren van een goede afloop. Ben jij als bedrijf of als particulier op zoek naar een TIG-lasser in Zuid-Nederland? Wij zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats!

Wat doet een TIG-lasser?

TIG-lassen, of voluit Tungsten Inert Gas lassen, is een lastechniek die steeds meer gebruikt wordt voor nauwkeurige laswerken. Het is een tak van het zogenaamde elektrisch booglassen en werkt op basis van een elektrode gemaakt van wolfraam. Voor bepaalde lasprojecten worden er andere grondstoffen toegevoegd aan het wolfraam met het oog op een verbetering van de kwaliteit. Een TIG-lasser is vaak gespecialiseerd in specifieke lastechnieken, zoals pijplassen, het lassen van fijne materialen, zoals RVS of aluminium. TIG-lassen vraagt om een zeer vaste hand en is bijgevolg enkel geschikt voor erg gedetailleerde vakmensen.

200+ gecertificeerde vakkrachten beschikbaar!

Ik ben op zoek naar een TIG-lasser.

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op voor het afstemmen van de wensen zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Op zoek naar een TIG-lasser?

Ben jij zelf ook op zoek naar een bekwame TIG-lasser die al jarenlang in het vak zit? Wij, van JJM Personeel, staan elke dag opnieuw voor jou klaar. Bovendien biedt het inschakelen van een of meerdere TIG-lassers via ons uitzendbureau jou meerdere, interessante voordelen:

Schoon laswerk
Bij de meeste lasprocessen ontstaan er spetters die voor de nodige hinder zorgen en het zicht van de lasser op het werkstuk beperken. Door te kiezen voor TIG-lassen kies je voor proper laswerk zonder spetters. Het gevolg? Resultaten van hoogwaardige kwaliteit!

Brede toepassing
TIG-lassen is geschikt voor uiteenlopende lasprojecten en materialen. Onze vakmannen hebben een uitgebreide kennis van alle soorten TIG-laswerk.

Superieure laswerken
Als je beslist om een TIG-lasser in te huren via JJM Personeel verzeker je jezelf van het best mogelijke laswerk. Waarom? Al onze TIG-lassers worden onderworpen aan een zorgvuldige screening vooraleer dat ze bij ons in dienst genomen worden opdat al onze klanten steeds optimaal tevreden zijn met de resultaten.

Geen onnodig tijdverlies
Door een beroep te doen op een uitzendbureau verlies je zelf geen tijd met het zoeken naar een geschikte TIG-lasser. De tijd die je hieraan zou besteden, kan je nu dus gewoon gebruiken voor andere werkzaamheden.

Geen administratieve rompslomp
De berg papierwerk die bij personeelszaken komt kijken, kan soms behoorlijk overweldigend zijn. En dan hebben we het nog niet gehad over alle tijd die je daarin moet steken. Door te werken met de TIG-lassers van JJM Personeel hoef je je daar allemaal geen zorgen over te maken. Wij nemen dit werk graag van jou over.

TIG-lasser gezocht voor verschillende locaties of voor een bedrijf?

Heeft jouw onderneming nood aan een TIG-lasser die multifunctioneel inzetbaar is op meerdere werven? Of heb jij veel werk in een bepaalde vestiging in Zuid-Nederland? Heb je een TIG-lasser nodig voor een week of kijk je uit naar meerdere gediplomeerde lassers voor een langdurig project van enkele maanden, of zelfs enkele jaren? JJM Personeel bezorgt je de TIG-lasser(s) die jij nodig hebt!