Home » Onze vakgebieden » Techniek » MIG/MAG lasser

MIG/MAG lasser gezocht?

MIG/MAG lassen is een nauwkeurige lastechniek die om de nodige vakkennis en ervaring vraagt. Ben jij voor jouw bedrijf in Zuid-Nederland op zoek naar een of meerdere bekwame MIG/MAG lassers voor een klein project of juist voor een langdurig project? Zoek dan niet verder! Wij, van JJM Personeel, bezorgen jou een professionele MIG/MAG lasser die jouw project(en) tot een goed einde brengt.

Werkzaamheden van een MIG/MAG lasser?

MIG/MAG, oftewel Metal Inert Gas/Metal Active Gas, is een specifieke lastechniek die in de praktijk veelal gebruikt wordt voor de productie van leidingen, rioleringen, machines en alle soorten voertuigen. Het is een uiterst sterke en zekere lastechniek. Onze MIG/MAG lassers voeren o.a. de volgende taken uit:

  • Werktekeningen lezen
  • Aan elkaar lassen van verschillende onderdelen van allerlei voertuigen: tanks, auto´s, schepen, etc.
  • Vervaardigen van componenten voor de productie van voertuigen, leidingen, machines, etc.
  • Onderhoud van industriële machines
  • Nazicht en controles uitvoeren
  • Andere werkzaamheden: slijpen, boren, zagen, etc.

200+ gecertificeerde vakkrachten beschikbaar!

Ik ben op zoek naar een MIG/MAG lasser.

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op voor het afstemmen van de wensen zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Waar kunnen onze MIG/MAG lassers ingezet worden?

MIG/MAG lassers zijn nodig voor verschillende vakgebieden. Bijgevolg werken onze uitzendkrachten dan ook op diverse soorten werven. Zowel in de productie als in de bouw als in de technische sector vind je onze vakmannen terug.

Waarom kiezen voor een MIG/MAG lasser van JJM Personeel?

1) Kwaliteit gegarandeerd
Wanneer je ervoor kiest om beroep te doen op ons uitzendkantoor ben je zeker van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij werken uitsluitend met de beste MIG/MAG lassers om zo, voor elk project opnieuw, uitstekende resultaten te kunnen garanderen.

2) Wij maken jouw werk lichter
Als bedrijfsleider heb je het altijd erg druk. Extra tijd moeten steken in het vinden van het juiste personeel is dan ook niet echt welkom. Door de zoektocht naar ervaren MIG/MAG lassers aan ons over te laten, verlies jij geen kostbare tijd. En dat geldt niet alleen voor de indiensttreding van de vakman(nen), maar ook voor alle administratie hieromtrent. Alle personeelszaken, van de opstelling van het contract tot vakantieattesten en documenten voor ziekteverzuim worden steeds door ons opgesteld.

MIG/MAG lasser gezocht in Zuid-Nederland?

Ben jij zelf voor een klein of groot project op zoek naar een MIG/MAG lasser met jarenlange ervaring? Maar ontbreekt het je aan tijd om eigenhandig aan deze zoektocht te beginnen? Uitzendbureau JJM Personeel doet dit voor jou.